ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Πτώμα 35χρονου εντοπίστηκε στον Αγ. Αθανάσιο- Συγκλονίζει η ιστορία λίγο πριν το μοιραίο

πτώμα-35χρονου-εντοπίστηκε-στον-αγ-αθαν-670847

Πτώμα δίπλα από σκουπιδοτενεκέ εντοπίστηκε χθες βράδυ, στην περιοχή Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό.

Η σορός, που εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής, ανήκει σε 35χρονο Ελλαδίτη, ο οποίος μένει μόνιμα στην Κύπρο με τους γονείς του.

Ο άτυχος άντρας, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους , πέθανε από παθολογικά αίτια, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Το πτώμα του 35χρονου Ελλαδίτη, εντοπίστηκε χθες βράδυ γύρω στις 9.15, στην οδό Παναγίας και Σταυραετού Μαχαιρά στον Άγιο Αθανάσιο, από κάτοικο της περιοχής. Το τραγικό είναι ότι ο άτυχος άντρας, αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και ζούσε με το φαγητό που του έδιναν οι γείτονες και οι ιδιοκτήτες διαφόρων εστιατορίων.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άντρας λίγες ώρες πριν εντοπιστεί νεκρός, επισκέφθηκε εστιατόριο και ζήτησε από την ιδιοκτήτρια φαγητό. Ο 35χρονος άντρας αφού πήρε το φαγητό, προχώρησε λίγα μέτρα μακριά από το εστιατόριο και κάθισε να φάει. Εκεί ήταν που άφησε και την τελευταία του πνοή, δίπλα από ένα σκουπιδοτενεκέ.

Άλλωστε σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άτυχος άντρας και η μητέρα του καθημερινά έψαχναν στα σκουπίδια για λίγο φαγητό…

Η περιοχή αποκλείστηκε από την αστυνομία Λεμεσού για έρευνες και εξετάσεις. Σύμφωνα με την νενομισμένη νεκροψία, που έγινε επί της σορού από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, ο θάνατος του άντρα , οφείλεται σε παθολογικά αίτια ενώ αποκλείστηκε εντελώς η εγκληματική ενέργεια.

Άυριο, κατά την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, αναμένεται να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου, του 35χρονου.

newsit.com.cy

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου