ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ο Έλληνας σεφ που «μαγειρεύει» για τους σταρ του Χόλυγουντ

ο-έλληνας-σεφ-που-μαγειρεύει-για-του-722825
Γνωρίζει τις γαστρονομικές τους συνήθειες και φροντίζει να ικανοποιεί τις… ορέξεις τους κυριολεκτικά αφού ο Μάριος Γλύκας έχει σερβίρει από πριγκιπικές μέχρι μεγιστάνες και τους έχει κάνει όλους να λατρέψουν την ελληνική κουζίνα!!
Eίναι 14 χρόνια σεφ εκ των οποίων τα 10 αυτοδίδακτος.

Φοίτησε 4 χρόνια στη Le Cordon Bleu και ξεκίνησε να κάνει…συλλογή από βραβεία! Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί σε πολλές εκπομπές ενώ συνεργάστηκε με τον ΣΚΑΙ με τον «Σεφ στον άερα».

Τα τελευταία δυο χρόνια εργάζεται για τον Όμιλο Λαρσινό, ενώ έχει ανοίξει και τον δικό του χώρο στον Κορυδαλλό, το τσιπουράδικο «Σεμέλη» από το οποίο έχουν περάσει πολλοί γνωστοί Έλληνες!

«Ευτυχώς το φαγητό μου άρεσε σε όλους! Όσο για τις προτιμήσεις τους… ο πρίγκιπας Ουίλιαμ λάτρευε τη φέτα και ο Μελ Γκίμπσον το μοσχάρι με δαμάσκηνα! Αυτές που λάτρεψα όμως είναι οι αδερφές Μινόγκ! Χαρούμενες και μικροσκοπικές», παραδέχεται στο zougla.gr.

Φέτος το καλοκαίρι ετοιμάζεται να μαγειρέψει σε μεγάλες προσωπικότητες που φτάνουν τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα. Ανάμεσά τους και πολλοί σταρ του Χόλυγουντ!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου