Ελληνοαμερικανίδα η πρώτη ιδιοκτήτρια κλαμπ στο L.A.

Τελευταία ενημέρωση: 2013-06-30, 01:46:50
Ελληνοαμερικανίδα η πρώτη ιδιοκτήτρια κλαμπ στο L.A.

Για μια γυναίκα ιδιοκτήτρια κλαμπ στην ανδροκρατούμενη βιομηχανία διασκέδασης στο Λας Βέγκας, πιθανόν τα πράγματα να είναι δύσκολα, αλλά για την Ελληναμερικανίδα Κική Ντόλας είναι μια ευχάριστη περιπέτεια.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ειδησεογραφική ιστοσελίδα «Greek Reporter», η Κική Ντόλας, διαζευγμένη μητέρα πέντε παιδιών, αγόρασε πριν από περίπου έναν χρόνο το κλαμπ «Pulse» (Σφυγμός) και το μεταμόρφωσε σε ένα μέρος «που πρέπει να επισκεφθούν ντόπιοι και τουρίστες».

Παραδέχεται ότι είχε ενδοιασμούς στην αρχή σε ό,τι αφορά την αγορά του κλαμπ, αλλά, όπως δηλώνει, το ερωτεύτηκε.

Η Κική, με καταγωγή από την Εύβοια, είναι η πρώτη γυναίκα ιδιοκτήτρια κλαμπ στο κέντρο του Λας Βέγκας και η άφιξή της τάραξε τα νερά στη νυχτερινή ζωή της πόλης, ωστόσο δεν της είναι δύσκολο να κάνει φίλους.

«Στην αρχή, οι άνθρωποι προσπαθούσαν να μάθουν ποια είμαι, αλλά τώρα τους γνωρίζω και με γνωρίζουν και τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Πηγαίνω στα κλαμπ τους, έρχονται στο δικό μου, είμαστε όλοι καλοί γείτονες» επισημαίνει.

Τα πέντε παιδιά της Ελληνοαμερικανίδας ιδιοκτήτριας, η οποία πρόσφατα πήρε διαζύγιο, υποστηρίζουν την επιλογή της. «Καμιά φορά είναι δύσκολο, αλλά τα παιδιά μου καταλαβαίνουν ότι αυτό θέλω να κάνω και, σε τελική ανάλυση, το κάνω για αυτά» επισημαίνει.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
1
=