Αριστεία για Έλληνες μαθητές στην Αυστραλία

Τελευταία ενημέρωση: 2013-06-11, 01:01:32
Αριστεία για Έλληνες μαθητές στην Αυστραλία

Αρκετά παιδιά ελληνικής καταγωγής, κυρίως κορίτσια, συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο των κορυφαίων μαθητών της Βικτώριας στην Αυστραλία, που βραβεύτηκαν από τον κυβερνήτη, τον πολιτειακό πρωθυπουργό και τον υπουργό Παιδείας για τις επιδόσεις τους στις εισαγωγικές εξετάσεις (VCA) του 2012.

Πρόκειται για τα βραβεία Premier’s VCA Awards η απονομή των οποίων έγινε σήμερα. Μεταξύ των μαθητριών που βραβεύτηκαν ήταν και η Ιωάννα Γιανουράκου Λιανίδου, κόρη της γενικής προξένου της Ελλάδας, Ελένης Λιανίδου η οποία και παρέλαβε το βραβείο για λογαριασμό της κόρης της που φοιτά στο δίγλωσσο σχολείο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης Alphington Grammar.

Η Ιωάννα Γιανουράκου Λιανίδου αρίστευσε στο μάθημα των Ελληνικών όπως και η Αντζέλικα Γκουλιόβα, μαθήτρια του κολεγίου «Όμηρος» και η ’Αρτεμης Σφενδουράκη του σχολείου της Αγίας Αικατερίνης.

’Αλλοι μαθητές ελληνικής καταγωγής που αρίστευσαν και τιμήθηκαν από την πολιτειακή κυβέρνηση είναι η Ζαφίνα Δενδρινού στα Γερμανικά, η Τζέσικα Σοφαρνού στο χορό, η Σοφία Βιέγκα στη μαγειρική, η Ειρήνη Γαλανού στην ανθρώπινη ανάπτυξη, η Μπενίτα Κολοβού στη λογοτεχνία, η Στέφανι Παπαδοπούλου στη λογοτεχνία, ο Τζέιμς Σαμαρτζής στην παράδοση.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
9
=