Καναδάς: Οδηγίες προς Έλληνες μετανάστες

Τελευταία ενημέρωση: 2013-04-07, 11:13:48
Καναδάς: Οδηγίες προς Έλληνες μετανάστες

Καθώς όλο και περισσότεροι Έλληνες αναζητούν την τύχη τους στον Καναδά λόγω της οικονομικής κρίσης, η ελληνική κοινότητα «Μείζονος Μόντρεαλ» οργανώνει ενημερωτική ημερίδα στις 17 Απριλίου στη Μικρή Βουλή του ελληνικού κοινοτικού Κέντρου προκειμένου να προσφέρει πληροφορίες γύρω από τη γραφειοκρατική διαδικασία της μετανάστευσης στη χώρα της αμερικανικής ηπείρου.

Έτσι οι κοινωνικές υπηρεσίες της ελληνικής κοινότητας του Κεμπέκ, σε συνεργασία με το υπουργείο Μετανάστευσης και άλλους εξειδικευμένους επαγγελματίες προσφέρουν ενημέρωση πάνω στο θέμα της διαδικασίας της μετανάστευσης στο Κεμπέκ με θέμα: «Απομυθοποιώντας την Μεταναστευτική Διαδικασία».

Δεδομένου ότι τόσο ο Καναδάς όσο και το Κεμπέκ ανοίγουν τις πόρτες τους σε εξειδικευμένα επαγγέλματα με τη νέα νομοθεσία, η ενημέρωση επί του θέματος θα είναι πολυδιάστατη και σημαντική για τους ενδιαφερόμενους.

Σχόλια
ΚΑΝΑΔΑΣ
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ....ΠΟΛΛΟΙ ΠΗΓΑΝ ΞΟΔΕΨΑΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΙΛΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ. ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ(πανω απο τρεις) ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΙΣ 5000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΧΑΡΤΟΥΡΑ !
ΓΕΩΡΓΙΟΣ - 2013-04-12 07:26:39
Αποστολή σχολίου
6
+
9
=