ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Στον έβδομο ουρανό η ομογενής δημοσιογράφος Ελένη Κάπαλος!

στον-έβδομο-ουρανό-η-ομογενής-δημοσιο-45321

Στον έβδομο ουρανό πετά η ομογενής Ελένη Κάπαλος, αφού ανακοινώθηκε και επίσημα ότι θα είναι η παρουσιάστρια του προγράμματος επίκαιρων θεμάτων «Today Tonight» του καναλιού 7. Πρόκειται για τη δημοφιλέστερη τηλεοπτική εκπομπή επικαίρων της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η κ. Κάπαλος όχι μόνο θα παρουσιάζει τη συγκεκριμένη εκπομπή, αλλά θα κάνει και κάποια από τα ρεπορτάζ.

Η ομογενής, που απολύθηκε στο τέλος της περασμένης χρονιάς από το κανάλι 10, δέχτηκε πολλές προτάσεις από την Αυστραλία και το εξωτερικό (ακόμη και από κανάλια των ΗΠΑ), τελικά όμως κατέληξε στο κανάλι 7, που θεωρείται και το δημοφιλέστερο αυτήν την εποχή στην Αυστραλία.

«Η Ελένη Κάπαλος είναι από τις ικανότερες δημοσιογράφους και παρουσιάστριες της αυστραλιανής τηλεόρασης και είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε μαζί της» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το μεγάλο αυστραλιανό τηλεοπτικό δίκτυο.

Η ίδια η παρουσιάστρια, μιλώντας στον «Νέο Κόσμο», υποστήριξε πως η ελληνική καταγωγή και η στενή σχέση της με την ομογένεια «ήταν δελεαστικές για το κανάλι 7».

Η πρώτη της εμφάνιση στο νέο της κανάλι θα γίνει τον ερχόμενο μήνα

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου