ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Καλημέρα από τους Έλληνες του εξωτερικού – Βόλτα στην Κολομβία!

καλημέρα-από-τους-έλληνες-του-εξωτερι-252239

Μια «βόλτα» μέχρι την Κολομβία έκανε η εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, όπου συνάντησε τον κ. Γιώργο Σιταρά, έναν Σαλονικιό κάτοικο της Μπογκοτά!

«Υπάρχει κακή φήμη για την Κολομβία. Έχουν ηρεμήσει τα πράγματα, αλλά δεν παύει να είναι μια επικίνδυνη χώρα. Πήρα την απόφαση να έρθουμε πριν 8 χρόνια με ένα πολύ καλό μου φίλο. Είμαστε από τη Θεσσαλονίκη, από την Τούμπα. Ξέραμε τη γλώσσα, και το είδαμε σαν ευκαιρία και ήρθαμε να κάνουμε το πρώτο ελληνικό μαγαζί. Ήταν δύσκολα και είναι ακόμα», περιέγραψε ο κ. Σιταράς.

«Συνιστώ τη χώρα για τουρισμό, οι άνθρωποι είναι πολύ ευγενικοί και πρόσχαροι. Έζησαν πολύ κλειστά και απομονωμένα από τον υπόλοιπο κόσμο. Έχουν δίψα να δείξουν στους ξένους ότι είναι και αυτοί εδώ», εξήγησε.

«Πέρυσι είχαμε σκληρή καραντίνα, ήμασταν κλειστά για 6 μήνες. Ευτυχώς ο κόσμος πειθάρχησε αρκετά στα μέτρα. Ο περισσότερος κόσμος είναι εμβολιασμένος», είπε σχετικά με το πώς είναι η κατάσταση με την πανδημία στην Κολομβία.

«Έχουμε ένα μαγαζί γυράδικο, που λέγεται Σαλόνικα. Έχουμε προσπαθήσει να κάνουμε κάτι όσο πιο αυθεντικό γίνεται. Τους αρέσει πολύ το ελληνικό φαγητό», ανέφερε ο ίδιος κλείνοντας.

megatv.com

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου