ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Φοιτητές του ΑΠΘ θα παρελάσουν στη Νέα Υόρκη

φοιτητές-του-απθ-θα-παρελάσουν-στη-νέα-339316

Στην μεγάλη παρέλαση των Ομογενειακών Ενώσεων στην Αμερική, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν 48 φοιτητές του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. οι οποίοι και θα παρελάσουν στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 25 Μαρτίου 2012 στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Οι 48 φοιτητές, συνοδευόμενοι από τα μέλη του Ειδικού και Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού Αλέξανδρο Μπάτσιο και Δομνίκη Ιωαννίδου, συναντήθηκαν χθες, Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012 με τον Πρύτανη του Α.Π.Θ., Καθηγητή Γιάννη Μυλόπουλο όπου ευχήθηκε στους φοιτητές να στείλουν το μήνυμα της ελπίδας στην Ελληνική Ομογένεια. Οι φοιτητές αγκάλιασαν με θέρμη την ιδέα της συμμετοχής τους στην παρέλαση.

Οι διοργανωτές του εορτασμού της επετείου υποδέχτηκαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τη συμμετοχή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθώς είναι η πρώτη φορά που το Ίδρυμα εκπροσωπείται στην παρέλαση.

Να σημειωθεί ότι οι φοιτητές θα μεταβούν στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της καθιερωμένης εκπαιδευτικής εκδρομής που πραγματοποιείται, με δικά τους έξοδα, στο πέμπτο έτος της φοίτησής τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου