ΔΙΕΘΝΗ

Οι Έλληνες που φτιάχνουν λουκουμάδες στην Ισλανδία

οι-έλληνες-που-φτιάχνουν-λουκουμάδες-566426

Μια βόλτα μέχρι την Ισλανδία έκανε η εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο και συνάντησε δύο Έλληνες που φτιάχνουν λουκουμάδες στην καρδιά του Ρέικιαβικ!

«Φτιάχνουμε τους ελληνικούς λουκουμάδες, όπως τους τρώτε στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Υπάρχουν μόνο τα κλασικά τα ντόνατς. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι περισσότερο από θετικές. Είμαστε συνέταιροι και φίλοι. Είμαι 4 χρόνια στην Ισλανδία. Πήγαν στραβά τα πράγματα στην Ελλάδα και η ζωή με έφερε εδώ», είπε ο κ. Βασίλης Παντέλογλου.

«Είμαστε ολοκαίνουργιοι, εγκαίνια κάνουμε σε λίγες ημέρες. Η ζωή στην Ισλανδία σε ό,τι αφορά στον κορωνοϊό είναι πολύ καλύτερο από ό,τι στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Είχαν κλείσει όλα τα μαγαζιά σχεδόν για ένα χρόνο. Είναι η χώρα με τα λιγότερα κρούσματα σε όλη την Ευρώπη. Μάσκες δε φοράμε. Φοράμε μόνο μέσα στα Μέσα Μεταφοράς. Οι εμβολιασμοί άρχισαν με αργούς ρυθμούς, σταμάτησαν για μερικές εβδομάδες όταν υπήρξαν προβλήματα με κάποια από τα εμβόλια, αλλά πλέον πάνε με γρήγορους ρυθμούς, έχουν ανοίξει και τα σύνορα για τους εμβολιασμένους. Εγώ είμαι τρία χρόνια στην Ισλανδία. Είναι πανάκριβη χώρα», σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Σπύρος Πλιάτσιος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου