ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Εξαφάνιση Στάθη Άνθη: Η οικογένειά του κλήθηκε για αναγνώριση σορού που βρέθηκε στο Ντέβον

εξαφάνιση-στάθη-άνθη-η-οικογένειά-του-633338

Για αναγνώριση σορού που βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην παραλία Bigbury Bay κλήθηκε η οικογένεια του Στάθη Άνθη, η οποία από τις 8 Μαρτίου ζει με την αγωνία της εξαφάνισης του.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Kingsbridge: «Χθες περίπου στις 17:00, η ακτοφυλακή του Φάλμουθ επικοινώνησε με την Αστυνομία, ενημερώνοντάς μας για ύποπτο αντικείμενο στο νερό στο Bigbury Bay. Δεν έχει γίνει επίσημη ταυτοποίηση, αλλά η οικογένεια του Ευστάθιου Άνθη (Σταν), που εξαφανίστηκε από το νησί Burgh, έχει ενημερωθεί».

Όπως αναφέρουν οι αρχές, δεν έχει γίνει επίσημη ταυτοποίηση, αλλά η οικογένεια του Στάθη Άνθη που εξαφανίστηκε από το νησί Burgh, ήταν από τις πρώτες που ενημερώθηκαν.

Tελευταία φορά που εθεάθη ήταν στις 8 Μαρτίου στις 5 το πρωί, που σύμφωνα με τον συγκάτοικο του έφυγε από το παράθυρο του διαμερίσματος, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο.

Ο 34χρονος Στάθης είχε μαζί του μόνο το πορτοφόλι του, ενώ δεν έχουν γίνει κινήσεις στον λογαριασμό του. Πήρε επίσης και το κινητό του, όχι όμως τον φορτιστή του.

«Θέλω να πιστεύω ότι κάποιος του έχει κάνει κακό, όχι ο ίδιος στον εαυτό του» είχε δηλώσει ο αδερφός του, Δημήτρης Άνθης.

Κάτι φοβόταν

Σημαντική είναι η μαρτυρία ενός φίλου του, που τον είχε φιλοξενήσει το Σαββατοκύριακο πριν χαθεί στο Plymouth.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του στις Αρχές, ο Στάθης δεν ήθελε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο επειδή κάτι φοβόταν.

Πριν εξαφανιστεί έστειλε ένα ηχητικό ντοκουμέντο σ’ έναν φίλο του, που η εκπομπή «Φως στο τούνελ» έφερε στο φως. Μιλούσε για ένα περιστατικό που συνέβη στον εργασιακό του χώρο με κάποιον άλλον εργαζόμενο.

«Ο αλλήθωρος από πάνω αποφάσισε να βάλει μία κρυφή κάμερα επειδή κάποιοι άφηναν βρώμικο το χώρο και έκλεβαν φαγητά. Εγώ νευρίασα γιατί αυτό ήταν παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Είπα ότι πρέπει να προβώ σε μηνύσεις και να μιλήσω με την εταιρία. Δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει αύριο, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν αισθάνομαι ασφαλής…»

tanea.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου