ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Στόχος ρατσιστών ελληνικό εστιατόριο στην Αγγλία – Δύο υπάλληλοι τραυματίστηκαν

στόχος-ρατσιστών-ελληνικό-εστιατόρι-680502

Ένα ελληνικό εστιατόριο στο Μπέρμιγχαμ καταγγέλλει δύο ρατσιστικά περιστατικά σε διάστημα δύο ημερών, κατά τα οποία δύο υπάλληλοι τραυματίστηκαν.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ένας περαστικός κλώτσησε και έσπασε επίτηδες την τζαμαρία της πρόσοψης του εστιατορίου, ενώ δύο μέρες μετά ένας άνδρας αποφάσισε να κατουρήσει στην είσοδο εν ώρα λειτουργίας του μαγαζιού, σύμφωνα με ανάρτηση του All Greek Street Food UK, στο Facebook.

Μετά από σύσταση των ιδιοκτητών να μην κατουρήσει στην είσοδο, ο άνδρας έφυγε και επέστρεψε συνοδευόμενος από δύο ακόμα άτομα. Οι τρεις τους επιτέθηκαν στους εργαζομένους, σωματικά και λεκτικά, τραυματίζοντας, μάλιστα, δύο υπαλλήλους.

«Παρά το άγχος, η ομάδα ανέκτησε την αισιοδοξία της, ψήνοντας και σερβίροντας σουβλάκι στον κόσμο. Όλοι εμείς στο All Greek Street Food UK είμαστε ενάντια στη βία και τον ρατσισμό, στηρίζουμε τη διαφορετικότητα, την ειρήνη και πάντα τη θετική αύρα. Μείνετε ασφαλείς, διασκεδάστε και ελάτε να γεμίσουμε τις πεινασμένα στομάχια σας με λίγο σουβλάκι», ήταν το μήνυμα του εστιατορίου στο Facebook.

cnn.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου