ΔΙΕΘΝΗ

Σκότωσαν και έκαψαν οικογένεια ομογενούς στο Νιου Τζέρσεϊ

σκότωσαν-και-έκαψαν-οικογένεια-ομογε-707052

Η ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο, ο σύζυγός της και τα δυο παιδιά τους βρέθηκαν νεκροί στην έπαυλη της οικογένειας στο Νιου Τζέρσεϊ, η οποία κάηκε. Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας, σύμφωνα με τις αρχές, είχαν χάσει τη ζωή τους πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά, στην κοινότητα Κολτς Νεκ, όπου ζουν αρκετοί εύποροι και διάσημοι. Τα θύματα είναι η 45χρονη Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο, ο 51χρονος Κιθ Κανέιρο και τα παιδιά τους, ο 11χρονος Τζέσε και η 8χρονη Σοφία.

Ο αδερφός του ιδιοκτήτη συνελήφθη ως ύποπτος για εμπρησμό.

Οι εισαγγελείς προσπάθησαν να καθησυχάσουν το κοινό πως δεν κυκλοφορούσε ελεύθερος κάποιος δολοφόνος στην εύπορη κοινότητα του Κολτς Νεκ (Colts Neck), όπου διαμένουν αρκετές διασημότητες. «Εκτιμούμε ότι αυτή η οικογένεια, με κάποιο τρόπο στοχοποιήθηκε», δήλωσε ο εισαγγελέας της Monmouth County, Κρίστοφερ Γκραμιτσιόνι.

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας που βρέθηκαν νεκρά είναι: Ο Κιθ Κανέιρο (Keith Caneiro), 51 ετών, η Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο (Jennifer Karidis Caneiro), 45 ετών, και τα παιδιά τους, Τζέσε (Jesse), 11 ετών (μαθητής της 5ης τάξης) και Σοφία (Sophia), 8 ετών, που πήγαινε στην 3 τάξη στο Conover Road Elementary School.

O Πολ Κανέιρο (Paul Caneiro) κατηγορείται πως έβαλε φωτιά στο δικό του σπίτι, στο Ocean Township, λιγότερο από 8 ώρες μετά, αφού έγινε γνωστή η πυρκαγιά που κατέστρεψε την οικία του αδερφού του, 80 μίλια μακριά, σύμφωνα με τις Αρχές.

Τα πτώματα της συζύγου και των παιδιών είχαν άσχημα εγκαύματα. Οι ιατροδικαστές δεν καθόρισαν άμεσα τα αίτια θανάτου. Οι σοροί τους ήταν εντός του σπιτιού. Του Κιθ Κανέιρο ήταν εκτός οικίας και έφερε τραύματα από πυροβολισμό, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

Δεν ήταν επίσης σαφές αν ο Πολ Κανέιρο είχε προσλάβει δικηγόρο. Κατηγορήθηκε για σοβαρό εμπρησμό και προγραμματίστηκε να καταθέσει ενώπιον δικαστηρίου την επόμενη Τετάρτη. Τα μέλη της οικογένειας του Κιθ Κανέιρο ήταν θύματα «ανθρωποκτονικής βίας», ανέφερε ο εισαγγελέας, σημειώνοντας ότι δεν υπήρχαν στοιχεία αυτοκτονίας.

Εν τω μεταξύ, ο Πολ Κανέιρο, συνελήφθη και κατηγορείται για εμπρησμό στο δικό του σπίτι. Η σύζυγός του και οι δύο κόρες του ήταν στην οικία όταν ξεκίνησε η πυρκαγιά, σύμφωνα με το έγγραφο της κατηγορίας.

Να σημειωθεί, ότι τα δύο αδέρφια εμφανίζονταν να έχουν στενούς δεσμούς και είχαν μαζί δύο επιχειρήσεις: Την Square One, συμβουλευτική εταιρεία τεχνολογίας και την Eco Star Pest Management, καταπολέμησης παρασίτων. Και οι δύο εργάζονταν στο ίδιο κτίριο, στην Cookman Avenue του Asbury Park.

Πηγή ekirikas.com

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου