ΕΛΛΑΔΑ

Φοβάται για τη ζωή της η Βικτώρια Καρύδα. Δεν επιστρέφει στην Ελλάδα

φοβάται-για-τη-ζωή-της-η-βικτώρια-καρύδ-830021

Μετακομίζει μόνιμα η Βικτώρια Καρύδα στην Αυστραλία αποκαλύπτει ρεπορτάζ της Dailymail – Συγκλονίζει ο Στέλιος Μακρής: Είδα και τα δυο παιδιά μου νεκρά – Στην Αυστραλία η κηδεία του Γιάννη Μακρή Κηδεύθηκε δίπλα στην αδερφή του.

Αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ της dailymail επικαλούμενο πηγές κοντά στην οικογένεια! “Είδε τον Γιάννη νεκρό, δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην Ελλάδα”, αναφέρει η ίδια πηγή για την Βικτώρια Καρύδα!

Σύμφωνα με την dailymail η Καρύδα θα μετακομίσει μόνιμα στην Αυστραλία, πατρίδα του δολοφονημένου συζύγου της, για να μεγαλώσει τα παιδιά της στο σπίτι των γονιών του Γιάννη Μακρή, στο Μόσμαν, ένα ήσυχο προάστιο του Σίδνεϊ.

Στην dailymail μίλησε ο Στέλιος Μακρής, πατέρας του Γιάννη, ο οποίος ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός πως είδε και τα δυο παιδιά του νεκρά!Ο 82χρονος Στέλιος Μακρής δήλωσε πως “Είμαι τόσο αναστατωμένος, είδα τον γιο μου νεκρό μπροστά στα μάτια μου! Ξέρεις πως είναι να θάβεις το ίδιο σου το αίμα; Έχω χάσει πλέον δυο παιδιά! Τα έχω δει νεκρά μπροστά στα μάτια μου!

Η κηδεία του Γιάννη Μακρή έγινε το Σάββατο σε ιδιωτική τελετή με τον δολοφονημένο άνδρα να θάβεται δίπλα στην αδερφή του Βίκυ, η οποία πριν 30 χρόνια είχε χάσει την ζωή της από λευχαιμία! Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Μακρή είπαν η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα, ο έφηβος γιος που είχε αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο, οι γονείς του και ο αδελφός του, Άλεξ Μακρής.

Στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ με την Τατιάνα Στεφανίδου, προβλήθηκαν φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά η Daily Telegraph, αλλά και δηλώσεις που παραχώρησε ο πατέρας του θύματος. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το γνωστό μοντέλο, Βικτώρια Καρύδα, έχει κάνει αίτηση για προσωρινή visa στην Αυστραλία, σχεδιάζοντας να μείνει εκεί και να μεγαλώσει τα παιδιά της με τη βοήθεια των πεθερικών της.

Πηγή: dailymail, newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου