ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Θρίλερ με δολοφονία Ελληνα στη Γερμανία: Συνελήφθη 28χρονος ως ύποπτος

θρίλερ-με-δολοφονία-ελληνα-στη-γερμαν-653580

Η αστυνομία του Μονάχου, προχώρησε στη σύλληψη ενός 28χρονου Έλληνα, ο οποίος φαίνεται να σχετίζεται με το θάνατο του 32χρονου και ενδεχομένως να είναι ο άνθρωπος εκείνος που σκότωσε τον Αντώνη Χριστοφάκη

Θρήνος στο μικρό χωριό Σίβας στο Ηράκλειο Κρήτης, για την άγρια δολοφονία του Αντώνη Χριστοφάκη, ο οποίος πυροβολήθηκε εξ’επαφής με 6 σφαίρες. Το πτώμα του βρέθηκε τυχαία, από διερχόμενο οδηγό νταλίκας κοντά στα σύνορα Γερμανίας Αυστρίας.

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης η αστυνομία του Μονάχου, προχώρησε στη σύλληψη ενός 28χρονου Έλληνα, ο οποίος φαίνεται να σχετίζεται με το θάνατο του 32χρονου και ενδεχομένως να είναι ο άνθρωπος εκείνος που σκότωσε τον Αντώνη Χριστοφάκη.

Μάλιστα,στο σπίτι του 28χρονου βρέθηκε όπλο το οποίο εξετάζεται βαλλιστικά για να διαπιστωθεί εάν είναι εκείνο με το οποίο πυροβολήθηκε ο ομογενής από την Κρήτη.

Ο ύποπτος συνελήφθη στο Μόναχο και προσήχθη ενώπιον των Βαυαρικών Αρχών που έκαναν δεκτό το αίτημα του για έκδοση στην Αυστρία.

Οι αστυνομικές αρχές διαπίστωσαν ότι ο 28χρονος είχε σχέσεις με το φιλικό περιβάλλον του θύματος αλλά και η Γερμανίδα σύζυγος του Αντώνη Χριστοφάκη έχει συλληφθεί αφού στις καταθέσεις της έπεφτε σε αντιφάσεις.

Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο δολοφόνος προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα του θύματος και για το λόγο αυτό το σώμα του άτυχου Αντώνη βρέθηκε σε χαντάκι, ωστόσο η πυκνή βλάστηση και τα χιόνια εμπόδισαν το δράστη από το σχέδιό του.

Μιλώντας στο protothema.gr ο πατέρας του θύματος είπε: «Έχω συγκλονιστεί, το μόνο που γνωρίζω είναι ότι του έριξαν 11 σφαίρες εκ των οποίων οι έξι ήταν εκείνες που τον σκότωσαν. Αυτή τη στιγμή έχει φύγει ο άλλος μου γιος για Γερμανία για να δει τι έχει συμβεί. Πως δολοφόνησαν τον αδερφό του. Ο Αντώνης μου έμενε τα τελευταία χρόνια εκεί με τη γυναίκα του και το παιδάκι τους. Εργαζόταν ως σεκιούριτι, δεν ξέρω κάτι άλλο θέλω και εγώ να μάθω».

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου