ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Σε Έλληνα γόνο η έπαυλη του Playboy

σε-έλληνα-γόνο-η-έπαυλη-του-playboy-797569

Η ιστορική έπαυλη του Playboy άλλαξε πλέον χέρια και πέρασε στην κατοχή του Έλληνα γόνου Daren Metropoulos, με τον Χιου Χέφνερ να έχει το δικαίωμα να παραμείνει για το υπόλοιπο της ζωής του.

Μετά από πολλές διαμάχες της τελευταίας στιγμής, ο Χιου Χέφνερ πούλησε τη θρυλική έπαυλη του Playboy στον γείτονα της διπλανής πόρτας και ελληνικής καταγωγής γόνο Daren Metropoulos Jr.

Βάσει της συμφωνίας που πλέον ολοκληρώθηκε, ο μέχρι πρότινος ιδιοκτήτης και ιδρυτής του Playboy Χιου Χέφνερ θα παραμείνει στην έπαυλη μέχρι το τέλος της ζωής του, καταβάλλοντας 1 εκατομμύριο δολάρια τον χρόνο. Ο Daren Metropoulos, γιος του C. Dean Metropoulos, αγόρασε την έπαυλη 100 εκατομμύρια δολάρια.

Θεωρείται κατάλληλος αγοραστής δεδομένου και του ότι το σπίτι του βρίσκεται κοντά στην έπαυλη του Χέφνερ και κάποτε μάλιστα αποτελούσε τμήμα της Playboy Mansion που χτίστηκε το 1922.

Ο Daren Metropoulos καλείται πλέον να συντηρήσει την έπαυλη των 22 δωματίων που διαθέτει συντριβάνια, αίθουσα προβολών, πισίνα, κελάρι για κρασιά και στο παρελθόν αποτελούσε παγκόσμια έδρα σεξουαλικών υπερβολών και ηδονής όπου οι διάσημοι απολάμβαναν τη συντροφιά μοντέλων του Playboy.

Πηγή: Independent

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου