Μετακόμισαν... Στοκχόλμη εικόνες από τη Σκόπελο

Τελευταία ενημέρωση: 2016-01-21, 14:49:57
Μετακόμισαν... Στοκχόλμη εικόνες από τη Σκόπελο

Η ταβέρνα του «Mamma mia» ζωντάνεψε με πρωτοβουλία του Bjorn Ulvaeus των ΑΒΒΑ

Εικόνες από τη Σκόπελο του «Mamma mia» ζωντανεύουν στην ελληνική ταβέρνα που δημιουργήθηκε στη Στοκχόλμη με πρωτοβουλία του πρώην μέλους του θρυλικού συγκροτήματος των ΑΒΒΑ, του 70χρονου πλέον Bjorn Ulvaeus.

Το σκηνικό της ταβέρνας είναι εμπνευσμένο από τη Σκόπελο, ενώ οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν Μεσογειακή κουζίνα, ελληνικούς χορούς και τραγούδια και μπόλικο ούζο.

Τα τραγούδια του διάσημου συγκροτήματος έγιναν, άλλωστε, το μοτίβο πάνω στο οποίο δομήθηκε το σενάριο της ταινίας «Mamma mia» που κάνει το γύρο του κόσμου και γυρίστηκε στη Σκόπελο, την Νταμούχαρη και τη Σκιάθο.

Τα τέσσερα πρώην μέλη των «Abba», έκαναν πριν λίγες ημέρες μια σπάνια κοινή εμφάνιση στα εγκαίνια του εστιατορίου στη Στοκχόλμη, που εμπνευσμένο από το μιούζικαλ «Mamma Mia!», και φέρει το όνομα «Mamma Mia! The Party».

Η βασική ιδέα προβλέπει μουσικούς και ηθοποιούς να αλληλεπιδρούν με τους πελάτες και τους σερβιτόρους του εστιατορίου, προσκαλώντας τους να χορέψουν και να τραγουδήσουν μαζί τους, στους ρυθμούς των επιτυχιών της δεκαετίας του ’70s του συγκροτήματος που άφησε εποχή.

Η είδηση βέβαια είναι ότι το πρώην μέλος του συγκροτήματος, ο 70χρονος πλέον Bjorn Ulvaeus θέλησε να μεταφέρει το επενδεδυμένο με τα κομμάτια των Abba σόου σε μια ελληνική ταβέρνα, την «Ταβέρνα του Νίκου», την οποία και αγόρασε

Το συγκρότημα των «Abba» έχει αφήσει πίσω του θρυλικές επιτυχίες.

Ποιος δεν έχει χορέψει στους ήχους του «Dancing Queen», του «Waterloo» ή του «Gimmie». Η σουηδική μπάντα έχει εμπνεύσει τη συγγραφή ενός από τα πιο δημοφιλή μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, από το οποίο ξεπήδησε και το φιλμ «Mamma Mia» με την ανεπανάληπτη Μέριλ Στριπ στα καταγάλανα νερά των Βόρειων Σποράδων και την Νταμούχαρη του Πηλίου, να αφήνει εποχή, κάνοντας γνωστή τη Μαγνησία διεθνώς.

Σχόλια
εταιρεία μετακομίσεων
έχω εταιρεία μετακομίσεων και μπορώ να σας πω ότι μέσα στην κρίση εγώ προσωπικά έχω να αναλάβει τόσες πολλές μετακομίσεις εταιρειών όσο πότε άλλοτε. Μετακομίσεις το πρόβλημα έγκειται στο ότι κάνεις μα κάνεις δεν ενδιαφέρεται για αυτόν που είναι έτοιμος με το πιστόλι στον κρόταφο!
μετακομίσεις - 2016-06-10 21:05:36
Αποστολή σχολίου
6
+
7
=