ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Οι Θεσσαλοί της Ευρώπης έκοψαν την πίτα για το 2016

οι-θεσσαλοί-της-ευρώπης-έκοψαν-την-πίτ-166166

Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» α.Σ. και οι Σύλλογοι – Μέλη (Ντίσελντορφ, Βισμπάντεν, Σβάινφουρτ, Γκύτερσλο, Μπίλεφελντ, Κολωνία, Βερολίνο, Μόναχο και Ελβετία) συναντήθηκαν «ηλεκτρονικά» και έκοψαν τη Βασιλόπιτά τους για το 2016!

Η κοπή της Βασιλόπιτας των Θεσσαλών Ευρώπης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 14:00 σε τηλεφωνική σύσκεψη, παρουσία εκπροσώπων των Συλλόγων.

Οικοδεσπότης της κοπής ήταν φέτος ο Σύλλογος Θεσσαλών Ντίσελντορφ, που είχε πετύχει το φλουρί της προηγούμενης βασιλόπιτας για το 2015.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους Συλλόγους – μέλη της Ομοσπονδίας και τα παιδιά της Θεσσαλικής Νεολαίας που καταβάλουν προσπάθεια στην εκμάθηση παραδοσιακών θεσσαλικών χορών και που ασχολούνται με το Σύλλογο, διατηρώντας έτσι άσβεστη τη φλόγα της θεσσαλικής παράδοσης.

Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στο Θεσσαλικό Σύλλογο Γκύτερσλο και οι εκπρόσωποι των Συλλόγων – μελών της Ομοσπονδίας ευχήθηκαν στον τυχερό Σύλλογο πάντα επιτυχίες γεμάτες δημιουργικότητα, με πολλές αξιόλογες εκδηλώσεις.

Οι Θεσσαλοί της Ευρώπης έδωσαν ραντεβού στο επόμενο 12ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης που σχεδιάζεται να γίνει το Φθινόπωρο του 2016!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου