ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Πήδημα θανάτου από τη Γέφυρα του Βοσπόρου για τον Έλληνα που αγνοείτο από τις 25 Αυγούστου

πήδημα-θανάτου-από-τη-γέφυρα-του-βοσπό-102534

Τραγική ήταν η κατάληξη για τον 27χρονο Ελληνα της Κωνσταντινούπολης Θεόδωρο Μαστικόπουλο ο οποίος αγνοείτο από τις 25 Αυγούστου, οπότε και είχε γεμίσει η Πόλη με αφίσες του για τον εντοπισμό του ενώ στο Twitter είχε δημιουργηθεί από φίλους του και το hastag #TeodorosMastikopolo, προκειμένου να εντοπιστεί ο 27χρονος.

Τελικά, η τουρκική αστυνομία εντόπισε εξετάζοντας υλικό από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης τον αγνοούμενο μέχρι και την Πέμπτη Θεόδωρο ή Τεό, όπως τον φώναζαν οι οικείοι του, να πηδά από τη Γέφυρα του Βοσπόρου.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, στην οικογένεια του Μαστικόπουλου δόθηκαν εικόνες από το βίντεο, προκειμένου να αναγνωριστεί ο 27χρονος. Δυστυχώς, οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και έτσι ανακαλύφθηκε ότι λίγες ώρες μετά την ημέρα της εξαφάνισής του, στις 25 Αυγούστου, ο ίδιος ο νεαρός έδωσε τέλος με αυτόν τον τραγικό τρόπο στη ζωή του.

Ο νεαρός άνδρας εθεάθη τελευταία φορά σε εμπορικό κέντρο της ευρωπαϊκής πλευράς της Κωνσταντινούπολης, τη νύχτα της 25ης Αυγούστου.

«Οι ώρες είναι δύσκολες. Έζησε ολοκληρωτικά για 27 χρόνια. Δεν ξέρουμε τι τον οδήγησε σε αυτήν την επιλογή. Είμαστε θλιμμένοι για την απώλεια», δήλωσε ο πατέρας του.

Το τελευταία μήνυμα του Τεό αναρτήθηκε στο Twitter την ημέρα της εξαφάνισής του και έλεγε: Το να πετάς θα πρέπει να είναι όμορφο!

Χθες και σήμερα, στην Τουρκία το hashtag #TeodorosMastikopolo είναι top trending και η κοινότητα των social media αποχαιρετά τον νεαρό Ελληνα της Πόλης.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου