ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Επεσε ξύλο και… καρέκλες σε ελληνικό εστιατόριο της Μελβούρνης

επεσε-ξύλο-και-καρέκλες-σε-ελληνικό-ε-449150

Φωνές, ξύλο και … ιπτάμενες καρέκλες αποτελούν το σκηνικό ενός βίντεο που γυρίστηκε σε ελληνικό εστιατόριο της Μελβούρνης πριν από πέντε χρόνια και κάνει σήμερα το γύρο του διαδικτύου.

«Προφανώς δεν θα υπάρχουν ειδήσεις σήμερα. Διαφορετικά δεν εξηγείται το γεγονός πως έχουμε δεχθεί τηλεφωνήματα από εκατό διαφορετικά μέσα ενημέρωσης από όλο τον κόσμο».

Τη δήλωση αυτή έκανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διευθύντρια της ελληνικής ταβέρνας «Σταλακτίτες» της Μελβούρνης, Νικόλ Παπασάββα, με αφορμή το γεγονός ότι το γνωστό κατάστημα έχει γίνει σήμερα παγκόσμια είδηση.

Αφορμή ένα βίντεο στο διαδίκτυο για ένα επεισόδιο που έγινε πριν πέντε χρόνια.

Φωνές, ξύλο και… ιπτάμενες καρέκλες αποτελούν το σκηνικό στο συγκεκριμένο βίντεο, που κάνει το γύρο του κόσμου, μέσω διαδικτύου, με αποτέλεσμα η γνωστή ταβέρνα, στην ελληνική γωνιά της Μελβούρνης να έχει κατακλυστεί από Αυστραλούς και ξένους δημοσιογράφους, που ζητούν πληροφορίες και συνεντεύξεις.

Η κ. Παπασάββα δεν ξέρει για ποιο λόγο το επίμαχο βίντεο αναρτήθηκε, μετά από πέντε χρόνια, στο YouTube, αλλά συμφώνησε ότι κάνει «θραύση».

Ο καυγάς, όπως μας είπε, ξεκίνησε για ένα τραπέζι, αλλοεθνείς άντρες πιάστηκαν στα χέρια και άρχισαν να εκτοξεύονται…. καρέκλες.

Την τελική «πινελιά» στην ιστορία έβαλε κυρία, η οποία άρχισε να ρωτά αν θα της επιστραφούν τα χρήματα για το σουβλάκι, που έχασε, όταν οι υπεύθυνοι του καταστήματος ζήτησαν από όλους τους θαμώνες να βγουν έξω.

«Εμείς δεν είχαμε τίποτα να κάνουμε με τον καβγά. Ήταν μεταξύ θαμώνων.

Προσπαθήσαμε να τους χωρίσουμε και καλέσαμε την αστυνομία. Φυσικά και καταδικάζουμε τη βία» είπε η Νικόλ Παπασάββα.

Εκείνο που κάνει τους ειδικούς να απορούν είναι πώς ένα βίντεο, για ένα ασήμαντο γεγονός, που έγινε πριν πέντε χρόνια, έφθασε να γίνει διεθνής είδηση.

Η ταβέρνα «Σταλακτίτες» θεωρείται από τα αξιοθέατα της Μελβούρνης και είναι γνωστή για τον γύρο και το σουβλάκι της. Στην προβολή της συνέβαλε και ο τενίστας Μάρκος Παγδατής, όταν κατά τους αγώνες του στη Μελβούρνη, έτρωγε εκεί το σουβλάκι του.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου