ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Σε περιπέτειες ομογενής επιχειρηματίας μετά από τον ξαφνικό θάνατο αλόγου του

σε-περιπέτειες-ομογενής-επιχειρηματ-515269

Ένας ομογενής επιχειρηματίας προσέφερε το εντυπωσιακό ποσόν των πέντε εκατομμυρίων δολαρίων για να αγοράσει ένα άλογο, τον ετεροθαλή αδελφό του περίφημου ιπποδρομιακού αλόγου Blac Caviar που έχει κερδίσει πολυάριθμες κούρσες και τεράστια ποσά.

Το άλογο αυτό, όμως, ο Jimmy, έχασε την μάχη με την ζωή μετά από τσίμπημα αράχνης. Και φυσικά χάθηκαν και τα πέντε εκατομμύρια δολάρια που κατέβαλαν για την αγορά του, επενδυτές στην εταιρία BC3 του κ. Βλάχου.

Τώρα οι επενδυτές διεκδικούν το μερίδιο τους από το ποσό που θα καταβάλει η ασφάλεια για την απώλεια του αλόγου. Η απώλεια αυτή είναι η τελευταία πλοκή στο δράμα που εξελίσσεται μετά την χρεοκοπία του κ. Βλάχου.

Εκτιμάται πως πάνω από 1.000 παίκτες ιπποδρόμου έχασαν «γενναία» ποσά που είχαν στοιχηματίσει, με το συνολικό ποσό να ανέρχεται στα 500 εκ. δολάρια. Την υπόθεση εξετάζει το δικαστήριο, στην οποία κεντρικός πρωταγωνιστής είναι φυσικά ο ομογενής Βασίλης Βλάχος.

Μερικά, δε, από τα «θύματα» είναι αστυνομικοί. Κάποιος από τους αστυνομικούς υποστηρίζει πως έχασε τουλάχιστον μισό εκατομμύριο δολάρια. Ο κ. Βλάχος είχε δημιουργήσει μια λέσχη που στοιχημάτιζε σε ιπποδρομιακές κούρσες. Ισχυριζόταν ότι μελετούσε διεξοδικά κάθε κούρσα και τα στοιχήματα «είχαν απόδοση». Τον εμπιστεύτηκαν πολυάριθμα άτομα και παίχθηκαν δεκάδες εκατομμύρια δολάρια που τώρα χάθηκαν…

Για την ώρα, οι Αρχές «πάγωσαν» τα περιουσιακά του στοιχεία, ύψους 29 εκατομμυρίων δολαρίων και του απαγόρευσαν την έξοδο από τη χώρα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου