ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελεύθερος αλλά ωραίος

ελεύθερος-αλλά-ωραίος-690750

Ενα μπαμ για την επίθεσή του ετοιμάζει ο Ολυμπιακός με ελεύθερο παίκτη αλλά μεγάλης κλάσης, θέλοντας να φέρει στο Βόλο τον Ισπανό επιθετικό, Νάτσο Νόβο.

Ο Ολυμπιακός καίγεται για επιθετικό και μπορεί να το κάνει αυτό ως την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, αφού μέχρι τότε θα μπορούν να βρουν ομάδα οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές, καθώς η παραπάνω ημερομηνία είναι καταληκτική, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η ΕΠΟ. Ως ημερομηνία έναρξης της μεταγραφικής περιόδου για τους «άνεργους ποδοσφαιριστές» ορίστηκε η Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013 και ως καταληκτική ημερομηνία ορίστηκε η Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου κάνει προσπάθειες, ώστε να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του τον επιθετικό, Νάτσο Νόβο.Ο 34χρονος Ισπανός φορ, ο οποίος στο παρελθόν έχει απασχολήσει τον Παναθηναϊκό φαίνεται να έχει προταθεί και να είναι σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ιγνάσιο Χαβιέ Γκόμεζ Νόβο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, προκειμένου να συζητήσει με τους διοικούντες την ομάδα και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Η περίπτωσή του είναι δύσκολη, όμως εφόσον η συμφωνία επιτευχθεί, τότε θα πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου, καθώς ο Νόβο έχει πλούσιο βιογραφικό.

Εχει αγωνισθεί σε Ρέσινγκ Φερόλ, Σομόζας, Ρέιθ Ρόβερς, Νταντί, ενώ φόρεσε τη φανέλα της Ρέιντζερς για έξι χρονιές, έχοντας 179 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 47 γκολ. Μάλιστα, έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο και στο Champions League, όπου έχει 13 συμμετοχές και ένα γκολ. Επίσης, έχει περάσει από Σπόρτινγκ Χιχόν, Λέγκια Βαρσοβίας, ενώ τελευταίος του σταθμός υπήρξε η Ουέσκα, με την οποία είχε 34 συμμετοχές και έξι γκολ.

Πάντως ο Ολυμπιακός έχει και εναλλακτικές λύσεις με πιο «φουνταριστό» παίκτη, επίσης μεγάλης κλάσης. Πρόκειται επίσης για κοινοτικό επιθετικό, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο σε διάφορα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και οποίος έχει παίξει στο παρελθόν και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ στις προπονήσεις στο Πανθεσσαλικό επέστρεψαν από χθες οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, μετά το ρεπό που τους έδωσε την Κυριακή ο Γιώργος Βαζάκας. Νέο πρόσωπο από χθες είναι ο νεοαποκτηθείς Μιχάλης Παπανικόλας, που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας.

Σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν το απόγευμα στο ΕΑΚ, ενώ αύριο Τετάρτη 4/9 είναι προγραμματισμένο το φιλικό με το Λεβαδειακό στο ΕΑΚ, όπου ο Ολυμπιακός Βόλου θα μετρήσει τις δυνάμεις του με μια ομάδα της Σούπερ Λίγκα.

Στα τέλη του Σεπτέμβρη θα είναι έτοιμο το βοηθητικό του ΕΑΚ, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιεί για τις προπονήσεις του ο Ολυμπιακός Βόλου.

Ακόμη περισσότερες εναλλακτικές λύσεις θα έχουν οι «ερυθρόλευκοι» για τις καθημερινές τους προπονήσεις. Το βοηθητικό του ΕΑΚ αναμένεται να είναι έτοιμο για χρήση στις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ περιμένουν το ίδιο διάστημα να είναι έτοιμο και το προπονητικό στην Άλλη Μεριά.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει φιλικό και την Κυριακή με τον Άρη στο Πανθεσσαλικό, ενώ έχει προγραμματίσει κι ένα φιλικό παιχνίδι στο Ριζόμυλο με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα.

Το φιλικό θα διεξαχθεί στις 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00, ενώ έχει οριστεί γενική είσοδος 5 ευρώ. Πρόκειται για ένα τεστ, που θα γίνει για καθαρά φιλανθρωπικούς σκοπούς, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Τα διαρκείας

Μεγάλο βάρος και στην κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας που είναι σε τέσσερις κατηγορίες δινεται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.

Τέσσερις κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας κυκλοφόρησε φέτος η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Τα Gold VIP που κοστίζουν 500 ευρώ και θα είναι στη Θύρα 4 του ΕΑΚ Βόλου, τα Silver VIP τα οποία θα κοστίζουν 300 ευρώ (Θύρα 4), τα Special με κόστος 200 ευρώ για τις Θύρες 3 και 5 και τα Red Fans, τα οποία θα κοστίζουν 110 ευρώ (Θύρα 2).


Και στα πλέι οφ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κατανοώντας τη δυσχερή οικονομική κατάσταση στη χώρα και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου αποφάσισε τα εξής: Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις κατηγορίες SPECIAL και RED FANS θα έχουν τη δυνατότητα ανανέωσης της κάρτας τους για τους εφτά εντός έδρας αγώνες των Πλέι Οφ με μόλις 20 Ευρώ, ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις κατηγορίες VIP COLD και VIP SILVER θα έχουν τη δυνατότητα ανανέωσης της κάρτας τους για τους εφτά εντός έδρας αγώνες των Πλέι Οφ με μόλις 30 Ευρώ.

Εγγραφές στις ακαδημίες

Αρχισαν οι εγγραφές στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου στα γραφεία του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, Δημητριάδος με Εργατικού κέντρου 7 στον 2ος όροφο, από 18.00 έως 20.30 μ.μ., οι εγγραφές αγοριών και κοριτσιών που γεννηθήκαν από το 1999 έως το 2008. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944207820».

Επιμέλεια: Βασίλης Ζηνέλης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου