ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απομένει μόνο ένας

απομένει-μόνο-ένας-692836

Ο Ολυμπιακός αφού πήρε τον Παπανικόλα κλείνει και επιθετικό από την ξένη αγορά

Ενα κομμάτι από το παζλ του νέου Ολυμπιακού λείπει πλέον, αφού ενώ η ομάδα πήρε τον Παπανικόλα κλείνει και επιθετικό από την ξένη αγορά. Ο Μιχάλης Παπανικόλας, είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς ολοκληρώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του από την Προοδευτική στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια είχε «γεμάτες» χρονιές με την Προοδευτική στο πρωτάθλημα της Football League 2, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας με τους «ερυθρόλευκους» και θα πλαισιώσει τους έμπειρους Χρήστο Μελίσση, Θανάση Κωστούλα και Δημήτρη Αρβανίτη στο κέντρο της άμυνας. Ο παίκτης αναμένονταν χθες στο Βόλο και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ έχοντας κάνει προετοιμασία θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Τετάρτης.Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες δύο σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Προοδετικής, έχοντας 45 συμμετοχές και τρία γκολ.

Τώρα στον Ολυμπιακό οι κινήσεις για επιθετικό στρέφονται στην ξένη αγορά, ενώ υπάρχουν και κάποια ονόματα που είχαν ξανακουστεί μέσα στο καλοκαίρι…

Ενώ πριν 10 μέρες λέγαμε ότι ο Ρόι Ντάγιαν ήταν η τελευταία μεταγραφή των «ερυθρολεύκων», ο Ισραηλινός έγινε ο τελευταίος που «έφυγε» από το ρόστερ του Ολυμπιακού, ενώ ο Παπανικόλας τελευταία μεταγραφή δεν είναι και η τελευταία, αφού τα 14 καινούργια πρόσωπα θα γίνουν 15.

Η ομάδα πλέον διαθέτει τρεις τερματοφύλακες που είναι οι Θοδωρής Γκίτκος και Άγγελος Σταυράκης από πέρυσι, αλλά και ο Θανάσης Γεωργίου που έπαιζε στο Φωκικό.

Στην αμυντική γραμμή εκτός από τους περσινούς που είναι οι Παναγιώτης Κατσιαρός, Σταμάτης Καρράς, Θανάσης Κωστούλας, Δημήτρης Κόμνος, Θανάσης Μπόρας προστεθήκαν και οι έμπειροι Λευτέρης Γιαλούσης (από Αστέρα Τρίπολης), Χρήστος Μελίσσης (από Παναιτωλικό), Δημήτρης Αρβανίτης (από Καλλιθέα),ο Μιχαλης Παπανικόλας (από Προοδευτική), ενώ είναι και ο Αλέξανδρος Ζέρης (από Παναιτωλικό),).

Στη μεσαία γραμμή από πέρσι έμειναν οι Εγκούτου Ολίσε, Κώστας Καπετάνος, Θανάσης Πινδώνης, Μάριο Μπρέσκα, Γιανίκ Γιενγκά και ο νεαρός Κολημήτρας, ενώ νέα πρόσωπα είναι οι Σέρχιο Πόνσε (από Λάρισα), Οδυσσέας Κεσίδης (από Φλώρινα), Θανάσης Δεινόπαπας (από Λάρισα), Γιάννης Κατσίκης (από Απόλλωνα ), Στάθης Ρόκας (από Πανιώνιο), Νόε Aκόστα (από Λεβαδειακό) με τους δυο τελευταίους να γνωρίζουν καλά την ομάδα, αφού έπαιξαν μαζί της και στη Σουπερ Λίγκα και στην Ευρώπη, ενώ νέοι είναι οι καθαρά επιθετικοί Γιάννης Γκέσιος (από Κέρκυρα), Νίκος Ντινόπουλος (από Γρεβενά)και αναμένεται και ένας ακόμη.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γ. Βαζάκας θέλει να έχει όλους τους παίκτες του ρόστερ στο επόμενο φιλικό που είναι την ερχόμενη Τετάρτη στο Βόλο με το Λεβαδειακό.

Τα διαρκείας

Μεγάλο βάρος και στην κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας που είναι σε τέσσερις κατηγορίες δίνεται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.

Τέσσερις κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας κυκλοφόρησε φέτος η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Τα Gold VIP που κοστίζουν 500 ευρώ και θα είναι στη Θύρα 4 του ΕΑΚ Βόλου, τα Silver VIP τα οποία θα κοστίζουν 300 ευρώ (Θύρα 4), τα Special με κόστος 200 ευρώ για τις Θύρες 3 και 5 και τα Red Fans, τα οποία θα κοστίζουν 110 ευρώ (Θύρα 2).

Για όλες τις παραπάνω κατηγορίες θα υπάρχει έκπτωση 50% για γυναίκες και για παιδιά από 7 έως15 χρόνων.

Οι κάτοχοι Gold VIP θα έχουν θέση parking, ενώ θα υπάρχει έκπτωση 50% για τους ανέργους για τις κατηγορίες των εισιτηρίων Special και Red Fans (100 και 55 ευρώ αντίστοιχα).

Τα παιδιά μέχρι 6 ετών και οι φίλαθλοι με βαριές κινητικές ιδιαιτερότητες θα εισέρχονται δωρεάν.

Ολοι οι κάτοχοι των εισιτήριων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο από ξεχωριστή είσοδο, χωρίς να περιμένουν στην ουρά.

Οι κάτοχοι των καρτών VIPGOLD, VIPSILVER & SPECIAL θα έχουν τη δική τους συγκεκριμένη θέση που θα έχουν επιλέξει.

Ολες οι κάρτες διαρκείας θα είναι αυστηρά προσωπικές και θα ελέγχονται από ηλεκτρονικό σύστημα για την ταυτοποίηση και τον έλεγχο εισόδου.

Τα σημεία διάθεσης για τα VIPGOLD, VIPSILVER & SPECIAL είναι τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενώ τα REDFANS θα διατεθούν από τα γραφεία των οργανωμένων συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας.

Τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής αγωνιστικής περιόδου περιλαμβάνουν όλους τους αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου και φιλικούς, εκτός από την εκδήλωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου της 8ης Σεπτεμβρίου που η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον Άρη Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσει συναυλία της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για κοινωνικό σκοπό.

Εγγραφές στις ακαδημίες

Αρχισαν οι εγγραφές στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει τα εξής: «Με γρήγορους ρυθμούς κατασκευάζεται το νέο σύγχρονο Αθλητικό κέντρο που θα φιλοξενήσει τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου και αναμένεται να είναι έτοιμο μέχρι την ημέρα έναρξης των προπονήσεων.

Το αθλητικό κέντρο βρίσκεται στην περιοχή της Άλλης Μεριάς πολύ κοντά στον περιφερειακό και περιλαμβάνει ένα γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα 11Χ11, ένα γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα 8Χ8, ένα γήπεδο με πλαστικό τάπητα 5Χ5, πλήρες γυμναστήριο, γήπεδο μπάσκετ, σύγχρονα αποδυτήρια, και άλλους χώρους που θα διευκολύνουν τους νεαρούς αθλητές και τους γονείς τους.

Οι προπονητές των τμημάτων υποδομής είναι άρτια καταρτισμένοι και με μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση νέων ποδοσφαιριστών.

Θα συνεχίσουμε με πίστη στις αρχές μας και στην φιλοσοφία μας με πολλή δουλειά και πειθαρχεία να δημιουργούμε όχι μόνο καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά και καλούς χαρακτήρες που θα έχουν σαν αξία στη ζωή τους το σεβασμό στους αντιπάλους και την ευγενή άμιλλα.

Ξεκίνησαν από την περασμένη Δευτέρα 26 Αυγούστου στα γραφεία του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, Δημητριάδος με Εργατικού κέντρου 7 στον 2ος όροφο, από 18.00 έως 20.30 μμ, οι εγγραφές αγοριών και κοριτσιών που γεννηθήκαν από το 1999 έως το 2008. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944207820».

Επιμέλεια: Βασίλης Ζηνέλης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου