ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην τελική ευθεία του μοντάζ

στην-τελική-ευθεία-του-μοντάζ-694833

Ο Ολυμπιακός περιμένοντας κι έναν ακόμη αμυντικό θέλει να δείξει το καλό του πρόσωπο το Σεπτέμβρη

Μετά τα θετικά δείγματα στο φιλικό της Τέταρτης τη βήμα – βήμα καλύτερη απόδοση της ομάδας, αλλά και αρχής γενομένης από το επόμενο δυνατό φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου, το μοντάρισμα της ομάδας μπαίνει στην τελική ευθεία και μέσα στο Σεπτέμβρη ο προπονητής Γιώργος Βαζάκας, παρ ότι ποντάρει σε όλους τους παίκτες και στις αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις, θα κατασταλάξει στο βασικό κορμό της ομάδας.

Οπως, άλλωστε, τόνισε με δηλώσεις του, αναμένεται από το προσεχές εντός έδρας φιλικό με το Λεβαδειακό στις 4 Σεπτεμβρίου στο ΕΑΚ να χρησιμοποιήσει τους παίκτες, πάνω στους οποίους θα βασιστεί τη νέα σεζόν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Football League των 40 αγωνιστικών…

Επίσης ο Γιώργος Βαζάκας άφησε ανοικτό παράθυρο για ακόμη μία μεταγραφή, στη θέση του στόπερ, με τον Παπανικόλα και έναν Ισπανό να είναι υποψήφιοι, κάτι που θα ξεκαθαρίσει ως τη Δευτέρα.

Ο Γρεβενιώτης τεχνικός ζήτησε επίσης υπομονή από τον κόσμο, καθώς η ομάδα δουλεύει με προγραμματισμό. Παράλληλα, εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι έτοιμος όταν πρέπει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Υπομονή. Η ομάδα φτιάχνεται σιγά – σιγά, τίποτα δε γίνεται στην τύχη ή χωρίς προγραμματισμό. Οι παίκτες είναι κουρασμένοι. Δεν μιλήσαμε μετά από άτυχα αποτελέσματα. Είδα και κάποια θετικά στοιχεία, αλλά και κάποια άλλα που πρέπει να βελτιώσουμε. Υπομονή, δουλειά και ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι έτοιμος τόσο, που δεν θα το περιμένει ούτε ο κόσμος. Θέλω να τον ευχαριστήσω που ήρθε στο ΕΑΚ και εύχομαι να του το ανταποδώσουμε. Ό, τι χάσαμε πέρυσι, να το πάρουμε φέτος» ανέφερε ο Βαζάκας…

Επόμενο φιλικό για τον Ολυμπιακό είναι την ερχόμενη Τετάρτη στο Βόλο με το Λεβαδειακό.

Πρόβλημα ο Ρόι Νταγιάν

Πρόβλημα παρουσιάζεται με τον Ισραηλινό φορ του Ολυμπιακού Βόλου Ρόι Νταγιάν, που δεν αποκλείεται να πάρει το δρόμο της επιστροφής για το Ισραήλ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προέκυψε οικογενειακό θέμα, ενώ φέρεται πως η σύζυγός του αντιδρούσε στην παραμονή τους στην πόλη του Βόλου. Γίνονται προσπάθειες για να παραμείνει στην ομάδα.

Ευχαριστήριο από Τύρναβο

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τη διοίκηση και τα στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, εξέδωσε ο Τύρναβος για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας της Λάρισας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Τύρναβος 2005 ευχαριστεί την διοίκηση και τα στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 για την άψογη φιλοξενία και το δείπνο που παρέθεσαν στη διοίκηση και την αποστολή της ομάδας μας, και τους εύχεται καλή επιτυχία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τα διαρκείας

Μεγάλο βάρος και στην κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας που είναι σε τέσσερις κατηγορίες δίνεται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.

Τέσσερις κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας κυκλοφόρησε φέτος η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Τα Gold VIP που κοστίζουν 500 ευρώ και θα είναι στη Θύρα 4 του ΕΑΚ Βόλου, τα Silver VIP τα οποία θα κοστίζουν 300 ευρώ (Θύρα 4), τα Special με κόστος 200 ευρώ για τις Θύρες 3 και 5 και τα Red Fans, τα οποία θα κοστίζουν 110 ευρώ (Θύρα 2).

Για όλες τις παραπάνω κατηγορίες θα υπάρχει έκπτωση 50% για γυναίκες και για παιδιά από 7 έως15 χρόνων.

Οι κάτοχοι Gold VIP θα έχουν θέση parking, ενώ θα υπάρχει έκπτωση 50% για τους ανέργους για τις κατηγορίες των εισιτηρίων Special και Red Fans (100 και 55 ευρώ αντίστοιχα).

Τα παιδιά μέχρι 6 ετών και οι φίλαθλοι με βαριές κινητικές ιδιαιτερότητες θα εισέρχονται δωρεάν.

Ολοι οι κάτοχοι των εισιτήριων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο από ξεχωριστή είσοδο, χωρίς να περιμένουν στην ουρά.

Οι κάτοχοι των καρτών VIPGOLD, VIPSILVER & SPECIAL θα έχουν τη δική τους συγκεκριμένη θέση που θα έχουν επιλέξει.

Ολες οι κάρτες διαρκείας θα είναι αυστηρά προσωπικές και θα ελέγχονται από ηλεκτρονικό σύστημα για την ταυτοποίηση και τον έλεγχο εισόδου.

Τα σημεία διάθεσης για τα VIPGOLD, VIPSILVER & SPECIAL είναι τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενώ τα REDFANS θα διατεθούν από τα γραφεία των οργανωμένων συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας.

Τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής αγωνιστικής περιόδου περιλαμβάνουν όλους τους αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου και φιλικούς, εκτός από την εκδήλωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου της 8ης Σεπτεμβρίου που η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον Άρη Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσει συναυλία της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για κοινωνικό σκοπό.

Η ομάδα νέων

Σε φάση οργάνωσης είναι και η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς το πρωτάθλημα Νέων Football League θα διεξαχθεί με ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1994 και νεότεροι. Προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού είναι ο Θωμάς Μακρής και το ξεκίνημα της προετοιμασίας θα γίνει στις 4 του Σεπτεμβρη

Ολοι στις 8 /9 στη γιορτή

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους Βολιώτες φιλάθλους να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη και τη συναυλία που θα ακολουθήσει και θα γίνει για φιλανθρωπικό σκοπό εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Την ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Όλοι ενώνουμε τις δυνάμεις μας για έναν μεγάλο Ολυμπιακό Βόλου. Στηρίζουμε έμπρακτα τον Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ 1937 με τη συμμετοχή μας στη συναυλία της χρονιάς.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΛΛΙΣΕΣ

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 21.30 μ.μ.

Δεν πρέπει να λείψει κανείς από αυτή τη μεγάλη γιορτή της αγαπημένης μας ομάδας. Είμαι Ολυμπιακός Βόλου και το δείχνω, στηρίζοντας με τη συμμετοχή μου και την παρουσία μου στη μεγάλη αυτή εκδήλωση. Θα προηγηθεί στις 19.30 μ.μ. ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού Βόλου και του Άρη Θεσσαλονίκης. Μέρος των εσόδων θα δοθούν για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και της Μητρόπολης Δημητριάδος για να στηρίξουμε το φιλανθρωπικό τους έργο.

Η γενική είσοδος είναι 15 ευρώ.

Εισιτήρια προπωλούνται:

Στα γραφεία του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 Δημητριάδος με Εργατικού κέντρου 7 στο 2ο όροφο από 18.00 έως 20.30 μ.μ.

Γραφεία ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Βλαχαβας, Αγ Δημητρίου 19.

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Στρακα Ιάσονος 99.

Τοbbaco Club, Κουμουνδούρου 33.

Δισκοπωλείο ΙΝΤΡΙΣ, Σπυριδη 66.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο από τα συγκεκριμένα σημεία πώλησης.

Διαθέτουν δε και ταινία ασφαλείας για τη γνησιότητά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944207820.

Επιμέλεια: Βασίλης Ζηνέλης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου