ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Καμία προτίμηση για τον όμιλο»

καμία-προτίμηση-για-τον-όμιλο-697727

Ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που θα έχει αντίστοιχο ενδιαφέρον με το περσινό θέλει να δει ο Δημήτρης Καραγιάννης και στη φετινή Football League. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣπορFM Αθήνας, τόνισε πως δεν είχε καμία προτίμηση όσον αφορά το σε ποιον όμιλο θα αγωνιζόταν οι ερυθρόλευκοι, ενώ αναφέρθηκε και στη διαδικασία των πλέι-οφ και δεν θέλησε να ξεχωρίσει κάποιον από τους δύο ομίλους βάσει δυναμικής.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Καραγιάννης:

«Ο Ολυμπιακός δεν είχε καμία ιδιαίτερη προτίμηση στον όμιλο για τον οποίο θα αγωνιστεί. Είχαμε ένα προβληματισμό καθώς θα κάνουμε περισσότερα ταξίδια στον νότιο όμιλο, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά.

Ειδικά με την τοποθέτησή μας στον Νότιο όμιλο δεν γίνεται να ξεχωρίσεις ποιο από τα δύο γκρουπ είναι πιο εύκολο, κάτι που ήθελε και ο πρόεδρος κύριος Καλογιάννης. Δηλαδή να δημιουργηθούν δύο όμιλοι οι οποίοι να έχουν το ίδιο ενδιαφέρον και την ίδια βαρύτητα».

Για τα πλέι-οφ που θα ακολουθήσουν: «Αυτό συζητήθηκε σε πολλές συνεδριάσεις που είχαμε προκειμένου να αυξηθεί το ενδιαφέρον. Είναι σημαντικό για τον πρωταθλητή που θα έχει ένα μικρό μπόνους στη διαδικασία, που θα τον βοηθήσει να πάρει την άνοδο».

Για τις προσδοκίες των ομάδων: « Με προβληματίζει το γεγονός ότι θα είναι λίγες οι ομάδες, όμως περιμένω να ανταπεξέλθουν στην κατάσταση και να φανούν έτοιμες για το πρωτάθλημα. Ας ελπίσουμε να μην είναι ένα αδιάφορο πρωτάθλημα και να υπάρχει ανταγωνισμός και στους δύο ομίλους. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί».

Βαζάκας: «Ετσι θα ανέβουμε»

Τις διαφωνίες του με το φετινό σύστημα της Football League εξέφρασε ο Γιώργος Βαζάκας, σε συνέντευξη που παραχώρησε. Ωστόσο, εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα πανηγυρίσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ και μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Δεν είναι δίκαιο. Μία ομάδα μπορεί να είναι συνέχεια πρώτη και μετά στα μπαράζ μπορεί να τύχει και να έχει τραυματίες και τιμωρίες. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, αλλά αφού έτσι το έκαναν, έτσι θα ανέβουμε!».

Για το εάν τον φοβίζει το γεγονός ότι στα φιλικά δεν αντιμετώπισε ομάδες του νότου, δήλωσε: «Δεν υπάρχει τίποτα άγνωστο στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να κάναμε φιλικά στο βορρά, αλλά σίγουρα γνωρίζουμε τη δυναμικότητα και τ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου