ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρουσιάζεται στον κόσμο του

παρουσιάζεται-στον-κόσμο-του-697733

Περίπου ένα μήνα πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Football League και ο Γιώργος Βαζάκας θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ομάδα του σε ένα ακόμα φιλικό, μετά τη βελτιωμένη εμφάνιση στον αγώνα με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν σήμερα στις 18.30 τον Τύρναβο στο ΕΑΚ.

Το παιχνίδι με τον Τύρναβο θα δώσει τη δυνατότητα στους φίλους του Ολυμπιακού να παρακολουθήσουν από κοντά τους ερυθρόλευκους στην ιστορική τους έδρα, ενώ θα μπορέσουν να βγάλουν από κοντά τα πρώτα τους συμπεράσματα για τη φετινή ομάδα, καθώς το «χτίσιμό» της πλησιάζει στο τέλος του.

Ψάχνει λύσεις για την άμυνα

Στο αποψινό φιλικό, ο Έλληνας τεχνικός θα εντοπίσει -για ακόμα μία φορά- τα θετικά που θα πρέπει να κρατήσει και τα αρνητικά που θα πρέπει να αλλάξει, ενώ θα προσπαθήσει να βρει λύσεις για την αμυντική λειτουργία, αφού μέχρι τώρα από Λεβαδειακό, Αιγινιακό και Καρδίτσα η ομάδα έχει δεχτεί οκτώ γκολ.

Με την απόκτηση του Ντάγιαν, οι ερυθρόλευκοι φαίνεται πως βρήκαν τον παίκτη που αναζητούσαν για την κορυφή της επίθεσης, ενώ οι προσθήκες στις υπόλοιπες θέσεις της μεσαίας γραμμής χάρισαν σιγουριά και πλουραλισμό στον επιθετικό τομέα.

Μοναδικός προβληματισμός για τον Έλληνα τεχνικός αλλά και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού είναι το γεγονός ότι η λειτουργία της άμυνας προβληματίζει και -αφού δεν θα πραγματοποιηθούν άλλες μεταγραφές- θα αναζητηθούν λύσεις… εκ των έσω, προκειμένου η ομάδα να βρει αυτό που χρειάζεται και η επίδοση της άμυνας να θυμίζει τη περυσινή χρονιά, όταν ο Ολυμπιακός είχε μία από τις καλύτερες του πρωταθλήματος της Football League.

Εκτός ο Μελίσσης

Χωρίς τον Χρήστο Μελίσση θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Τύρναβο ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο έμπειρος αμυντικός έχει υποστεί διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και δεν προπονήθηκε χθες με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, αφού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ελλείψεις στο τέρμα

Ο Θοδωρής Γκίτκος, παρά το γεγονός ότι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε με τη μέση του, πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί στο φιλικό με τον Τύρναβο στο ΕΑΚ. Ο Έλληνας τερματοφύλακας αναμένεται να προφυλαχθεί, από τη στιγμή που δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Επίσης, τραυματίας είναι και ο Θανάσης Γεωργίου (τραυματίστηκε στο χέρι στο φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας) και δε θα αγωνιστεί. Επομένος, ο μοναδικός διαθέσιμος τερματοφύλακας είναι ο Άγγελος Σταυράκης.

Ευχαρίστησε τον κόσμο η ΠΑΕ

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όλους τους φίλους του Ολυμπιακού που βοήθησαν με εθελοντική εργασία, ώστε οι ερυθρόλευκοι να βελτιώσουν το ΕΑΚ και η ομάδα να επιστρέψει στη φυσική της έδρα, εξέδωσε η ΠΑΕ. Παράλληλα, τονίζεται ότι οι εργασίες στο γήπεδο της Νέας Δημητριάδος θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση «ώστε μετά από τρία χρόνια το ‘’σπίτι μας’’ να ξαναθυμίζει ποδοσφαιρικό γήπεδο», όπως τονίζεται χαρακτηριστικά.

Επίσης, γνωστοποιήθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων για το σημερινό φιλικό, ενώ θα ανοίξουν μόνο οι θύρες 3,4 και 5.

Οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια που θα λειτουργήσουν μία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα έξω από το γήπεδο, με γενική είσοδο 10 Ευρώ. Τέλος, στη θύρα 4 θα εισέρχονται μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων αναφέρει:

«Η μεγάλη στιγμή για την οριστική επιστροφή του Ολυμπιακού Βόλου στο σπίτι του έφτασε. Την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013 στις 6.30 μ.μ. στο ΕΑΚ, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον Τύρναβο σε φιλικό προετοιμασίας και συνάμα τους χιλιάδες φιλάθλους του.

Με την ευκαιρία της επιστροφής του Ολυμπιακού Βόλου στη φυσική του έδρα, η διοίκηση της ΠΑΕ, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους εκείνους τους φίλους της ομάδας που προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν για την ανακατασκευή του ΕΑΚ, ώστε μετά από τρία χρόνια το «σπίτι μας» να ξαναθυμίζει ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Οι εργασίες στο ΕΑΚ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες ώστε να είναι όλα έτοιμα με την έναρξη του πρωταθλήματος. Και επειδή οι εργασίες δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου ζητάει την κατανόηση των φιλάθλων της ομάδας για τυχόν μικροπροβλήματα παρουσιαστούν στο φιλικό με τον Τύρναβο.

Επιπλέον, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι στο φιλικό με τον Τύρναβο θα λειτουργήσουν οι Θύρες 3, 4 και 5. Οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια που θα λειτουργήσουν μία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα έξω από το γήπεδο, με γενική είσοδο 10 Ευρώ. (Στη θύρα 4 θα εισέρχονται μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας).

Τέλος, οι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν τον αγώνα με τον Τύρναβο θα εισέρχονται από τη Θύρα 5».

Φιλικό με Πιερικό

Ακόμα μια φιλική αναμέτρηση έκλεισε ο Ολυμπιακός Βόλου. Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον Πιερικό στις 15 Σεπτεμβρίου. Όπως έγινε γνωστό, το ματς θα διεξαχθεί στην Κατερίνη. Ωστόσο, υπάρχει μία πιθανότητα να γίνει στο Βόλο, αφού το ΔΑΚ Κατερίνης -στο οποίο πραγματοποιείται ανακατασκευή χλοοτάπητα- μπορεί να μην είναι έτοιμο μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ετσι, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει να δώσει ακόμα πέντε φιλικά προετοιμασίας, που είναι τα εξής:

Ολυμπιακός Βόλου – Τύρναβος (Τετάρτη 28/8, ΕΑΚ )

Ολυμπιακός Βόλου – Λεβαδειακός (Τετάρτη 4/9, ΕΑΚ)

Ολυμπιακός Βόλου – Άρης (Κυριακή 8/9, Πανθεσσαλικό)

Πιερικός- Ολυμπιακός Βόλου (Κυριακή 15/9, ΔΑΚ Κατερίνης)

Βατανιακός – Ολυμπιακός Βόλου (Κυριακή 22/9, Κατερίνη).

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου