ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάθε μέρα και καλύτερος

κάθε-μέρα-και-καλύτερος-699520

Ο Ολυμπιακός Βόλου έδειξε καλύτερα στοιχεία στο φιλικό στην Καρδίτσα και αύριο παίζει με τον Τύρναβο στο ΕΑΚ

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εμφάνιση μπροστά στον κόσμο του ενώ σήμερα θα γίνει η επιστροφή στο ΕΑΚ με προπόνηση. Ο Ολυμπιακός Βόλου προχθές στην Καρδίτσα έδειξε τη σταδιακή βελτίωση, αφού σύμφωνα με το αρχικό πλάνο οι ερυθρόλευκοι θα αρχίσουν να δείχνουν σταθερά τα καλά τους στοιχεία το Σεπτέμβρη…

Ο Ολυμπιακός ήρθε 2 – 2 με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα δείχνοντας ότι η ομάδα βαδίζει πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο και δε θα βγει από αυτό για να είναι έτοιμη όχι στα φιλικά, αλλά στο πρωτάθλημα, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο…

Ο Ολυμπιακός Βόλου πάντως ήρθε ισόπαλος 2 – 2 με την Αναγέννηση Καρδίτσας, σε ένα παιχνίδι που κατά διαστήματα και κυρίως στα α΄ μέρος είχε καλή εικόνα, αναγκάζοντας τον προπονητή των Καρδιτσιωτών, Σάκη Θεοδοσιάδη, να πει πως πρόκειται για ομάδα Σουπερ Λίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν δύο τέρματα στην αρχή του κάθε ημιχρόνου, κατάφεραν όμως να αντιδράσουν ισάριθμες φορές, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν ένα τρίτο γκολ που θα τους έδινε την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Αναγέννηση.

Ο Γιώργος Βαζάκας είδε κάποια στοιχεία που του άρεσαν και κάποια άλλα που σίγουρα θα θέλουν βελτίωση, όπως κάποια ατομικά λάθη. Ήταν πάντως ένα χορταστικό ματς, στο οποίο ντεμπούταρε ο Ισραηλινός φορ, Ρόι Νταγιάν. Αγωνίσθηκε για 45 λεπτά και έδειξε καλά στοιχεία. Πολύ όμορφα γκολ πέτυχαν οι Βολιώτες με τον Γιενγκά (24’) και τον Κατσίκη (82’), που σημείωσε ένα καταπληκτικό τέρμα έξω από την περιοχή. Τα γκολ για την Αναγέννηση σημείωσαν οι Δημόπουλος (6’) και Κρανιώτης (47’).

Ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίσθηκε με 4 – 1 – 4 – 1: Ο Σταυράκης κάθισε κάτω από τα δοκάρια, οι Καρράς και Ρόκας αγωνίσθηκαν στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας, οι Μελίσσης και Αρβανίτης ήταν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ο Ολίσε έπαιξε ως αμυντικό χαφ, οι Μπρέσκα, Πόνσε, Καπετάνος, Γιενγκά αγωνίσθηκαν στην τετράδα της μεσαίας γραμμής από τα δεξιά προς τα αριστερά και ο Νταγιάν μοναδικός προωθημένος. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας (83΄Αναστασίου), Γκουγκούδης (61’ Μυργιώτης), Ρόβας (75’ Πάτρας), Κουκούλης (60’ Οικονόμου), Δημόπουλος (42’ λ.τρ. Τζάνης), Μίχος (79’ Φλιούκας), Καραχάλιος (58’ Κόκκινος), Γήτας (46’ Μπιτέλης), Μπουντούρης (46’ Γεωργακόπουλος), Μπουσινάκης (46’ Κρανιώτης), Χλωρός (58’ Χατζηρίζος).

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Σταυράκης, Καρράς, Ρόκας, Μελίσσης, Αρβανίτης

Ολίσε, Πόνσε, Γιενγκά, Καπετάνος Μπρέσκα, Νταγιάν.

Στο δεύτερο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό Βόλου ξεκίνησαν οι: Γεωργίου, Κωστούλας, Μελίσσης (61’ Μπόρας), Κατσιαρός, Γιαλούσης, Ρόκας (79’ Κεσίδης), Καπετάνος (55’ Ντινόπουλος), Κατσίκης, Δεινόπαπας, Γκέσιος, Ακόστα.

Ο Γιώργος Βαζάκας είδε βελτιωμένο τον Ολυμπιακό Βόλου στο χθεσινό (25/8) 2 – 2 των Βολιωτών με την Αναγέννηση Καρδίτσας και επανέλαβε μέσω του sport7 ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν πρέπει.

Ο Γιώργος Βαζάκας για τα γρήγορα γκολ, ανέφερε ότι είναι θέμα κούρασης και όχι αιφνιδιασμού.

«Από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα γίνεται καλύτερη. Βγάζει στο γήπεδο αυτό που πρέπει ανάλογα με την εποχή. Είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας και η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν πρέπει. Στην Καρδίτσα υπήρξε καλή κυκλοφορία και είναι καλό ότι κανείς δεν ξεχώρισε. Αυτό δείχνει ότι όλοι οι παίκτες είναι στο ίδιο επίπεδο προετοιμασίας. Σε κάθε φιλικό θα έρχεται το κάτι παραπάνω. Τα γρήγορα γκολ δεν είναι αιφνιδιασμός, είναι αποτέλεσμα της κούρασης από τις προπονήσεις. Είναι κάτι που δε θα υπάρχει μετά από λίγες ημέρες», ανέφερε ο Γρεβενιώτης τεχνικός που σήμερα θα προπονήσει τους παίκτες του στο ΕΑΚ και αύριο θα τους δει εκεί αγωνιζομένους με τον Τύρναβο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει άλλα 4 φιλικά προετοιμασίας που είναι:

Ολυμπιακός Βόλου – Τύρναβος (Τετάρτη 28/8/ ΕΑΚ )

Ολυμπιακός Βόλου – Λεβαδειακός (Τετάρτη 4/9/ ΕΑΚ)

Ολυμπιακός Βόλου – Άρης (Κυριακή 8/9/Πανθεσσαλικό)

Βατανιακός – Ολυμπιακός Βόλου (Κυριακή 22/9/Κατερίνη).

Τα διαρκείας

Μεγάλο βάρος και στην κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας που είναι σε τέσσερις κατηγορίες δίνεται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.

Τέσσερις κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας κυκλοφόρησε φέτος η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Τα Gold VIP που κοστίζουν 500 ευρώ και θα είναι στη Θύρα 4 του ΕΑΚ Βόλου, τα Silver VIP τα οποία θα κοστίζουν 300 ευρώ (Θύρα 4), τα Special με κόστος 200 ευρώ για τις Θύρες 3 και 5 και τα Red Fans, τα οποία θα κοστίζουν 110 ευρώ (Θύρα 2).

Για όλες τις παραπάνω κατηγορίες θα υπάρχει έκπτωση 50% για γυναίκες και για παιδιά από 7 έως15 χρόνων.

Οι κάτοχοι Gold VIP θα έχουν θέση parking, ενώ θα υπάρχει έκπτωση 50% για τους ανέργους για τις κατηγορίες των εισιτηρίων Special και Red Fans (100 και 55 ευρώ αντίστοιχα).

Τα παιδιά μέχρι 6 ετών και οι φίλαθλοι με βαριές κινητικές ιδιαιτερότητες θα εισέρχονται δωρεάν.

Ολοι οι κάτοχοι των εισιτήριων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο από ξεχωριστή είσοδο, χωρίς να περιμένουν στην ουρά.

Οι κάτοχοι των καρτών VIPGOLD, VIPSILVER & SPECIAL θα έχουν τη δική τους συγκεκριμένη θέση που θα έχουν επιλέξει.

Ολες οι κάρτες διαρκείας θα είναι αυστηρά προσωπικές και θα ελέγχονται από ηλεκτρονικό σύστημα για την ταυτοποίηση και τον έλεγχο εισόδου.

Τα σημεία διάθεσης για τα VIPGOLD, VIPSILVER & SPECIAL είναι τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενώ τα REDFANS θα διατεθούν από τα γραφεία των οργανωμένων συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας.

Τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής αγωνιστικής περιόδου περιλαμβάνουν όλους τους αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου και φιλικούς, εκτός από την εκδήλωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου της 8ης Σεπτεμβρίου που η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον Άρη Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσει συναυλία της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για κοινωνικό σκοπό.

Επιμέλεια: Βασίλης Ζηνέλης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου