ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για τη… Σουπερλίγκα!

για-τη-σουπερλίγκα-702193

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και στη μεγάλη κατηγορία κινούνται στον Ολυμπιακό που φτιάχνουν την ομάδα αλλά και τα γήπεδα για την Σουπερ Λίγκα.

Η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία για το μοντάρισμα της μέσα και από τα φιλικά, ενώ όσον αφορά τα γήπεδα, οι εργασίες συνεχίζονται τόσο στο ΕΑΚ που θα αποτελέσει την έδρα του Ολυμπιακού, όσο και στο βοηθητικό που θα είναι το βασικό προπονητήριο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Βαζάκας στην πέμπτη εβδομάδα προετοιμασίας θα έχει αύριο Κυριακή την ευκαιρία να δει τους παίκτες και την ομάδα σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι περιμένοντας την σταδιακή βελτίωση, αφού σύμφωνα με το αρχικό πλάνο, οι ερυθρόλευκοι θα αρχίσουν να δείχνουν σταθερά τα καλά τους στοιχεία το Σεπτέμβρη…

«Δουλεύουμε ακόμη στη φυσική κατάσταση και την τακτική, ενώ στην ομάδα έχουμε πολλούς καινούργιους παίκτες που πρέπει να ταιριάξουν μεταξύ τους, και σύντομα θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα», τονίζει ο Γρεβενιώτης τεχνικός που είναι αισιόδοξος για την επίτευξη του στόχου… «Έχουμε ως μοναδικό στόχο να κάνει η ομάδα πρωταθλητισμό και να κερδίσει την άνοδο, για αυτό το λόγο πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω απ’ ότι οι άλλοι. Το νέο πρωτάθλημα δεν θα είναι εύκολο όπως ορισμένοι νομίζουν. Μπορεί να μην υπάρχουν πολλές ομάδες με μεγάλη ιστορία αλλά όλοι οι αντίπαλοί μας θα θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό Βόλου.

Για αυτό πρέπει να έχουμε εμείς το κάτι παραπάνω. Η ομάδα μας πρέπει να έχει νοοτροπία νικητή».

Η ομάδα βαδίζει πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο και δε θα βγει από αυτό για να είναι έτοιμη όχι στα φιλικά, αλλά στο πρωτάθλημα, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο

Σιγά – σιγά θα γίνει και το φορμάρισμα της ομάδας. Αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό δοκιμάζουν διάφορα σχήματα και συστήματα και όσο κυλά ο χρόνος θα φτιαχτεί ο βασικός κορμός και η ενδεκάδα με τις αξιόπιστες λύσεις για κάθε θέση… ενώ ο Γ. Βαζάκας συστήνει υπομονή.

«Οι φίλαθλοι δε χρειάζεται να ανησυχούν. Ο Ολυμπιακός που φτιάχνεται θα τους κάνει όλους υπερήφανους. Να είναι σίγουροι πως θα δουν φέτος πολύ καλό ποδόσφαιρο από τον Ολυμπιακό και μια ομάδα που θα διαπρέπει μέσα στο γήπεδο».

Οσον αφορά το ΕΑΚ η ερχόμενη εβδομάδα να είναι εβδομάδα οριστικής επιστροφής της ομάδας στο «σπίτι» της ακόμη και για προπονήσεις

Ετσι πλέον ο Ολυμπιακός περιμένει την επίσημη επιστροφή του στο ΕΑΚ που θα γίνει στο φιλικό με τον Τύρναβο στις 28 Αύγουστου.

Πάντως για την προπόνηση σύντομα οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν το βοηθητικό του ΕΑΚ, στο οποίο έγινε η σπορά του χλοοτάπητα και σε τρεις εβδομάδες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το γήπεδο θα είναι έτοιμο. Οι εργασίες υποδομής που δεν υπήρχαν και έγιναν στο βοηθητικό επιτρέπουν στην κατασκευή ενός γηπέδου που θα διαθέτει πολύ καλό και ανθεκτικό χλοοτάπητα.. Ακόμη θα γίνουν και οι εργασίες στο αθλητικό κέντρο στο Σέσκλο που θα είναι κι αυτό έτοιμο προς χρήση σε ένα τρίμηνο.

Τα φιλικά

Ενώ αύριο παίζει στην Καρδίτσα φιλικό και με τον Βατανιακό θα δώσει στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός Βόλου στην Κατερίνη, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League (το πρωτάθλημα αναμένεται να αρχίσει στις 29/9).

Είναι πολύ πιθανό το παιχνίδι να αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για τις δύο ομάδες εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League.

Ετσι τα φιλικά προετοιμασίας είναι:

Αιγινιακός – Ολυμπιακός Βόλου (Κυριακή 18/8/2013)

Αναγέννηση Καρδίτσας – Ολυμπιακός Βόλου (Κυριακή 25/8/2013)

Ολυμπιακός Βόλου – Τύρναβος (Τετάρτη 28/8/2013)

Ολυμπιακός Βόλου – Λεβαδειακός (Τετάρτη 4/9/2013)

Ολυμπιακός Βόλου – Άρης (Κυριακή 8/9/2013)

Βατανιακός – Ολυμπιακός Βόλου (Κυριακή 22/9/2013)

Στο αυριανό φιλικό (6.30 μ.μ. ) με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά και ο Ρόι Νταγιάν που ήταν η τελευταία χρονικά μεταγραφή των «ερυθρολεύκων» και με τον Ισραηλινό, το ρόστερ του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2013 – 14 έχει πλέον 14 καινούργια πρόσωπα

Οσον αφορά το φιλικό της 8ης Σεπτεμβρίου με τον Άρη που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό

αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, θα ακολουθήσει συναυλία με τη συμμετοχή των Βασίλη Καρρά, Νίκου Οικονομόπουλου και του συγκροτήματος «Μέλισσες».

Τα έσοδα από το φιλικό και τη συναυλία θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου, καθώς επίσης των απόρων της Ιεράς Μονής Δημητριάδας και Αλμυρού και του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Για τον φιλικό αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Άρης αλλά και για την συναυλία που θα ακολουθήσει έχει οριστεί γενική είσοδος 15 Ευρώ.

Ετοιμάζεται και η Αλλη Μεριά

Με γρήγορους ρυθμούς κατασκευάζεται το νέο σύγχρονο Αθλητικό κέντρο που θα φιλοξενήσει τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου και αναμένεται να είναι έτοιμο μέχρι την ημέρα έναρξης των προπονήσεων.

Το αθλητικό κέντρο βρίσκεται στην περιοχή της Άλλης Μεριάς πολύ κοντά στον Περιφερειακό και περιλαμβάνει ένα γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα 11Χ11.ενα γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα 8Χ8 ένα γήπεδο με πλαστικό τάπητα 5Χ5, πλήρες γυμναστήριο, γήπεδο Μπάσκετ, σύγχρονα αποδυτήρια, και άλλους χώρους που θα διευκολύνουν τους νεαρούς αθλητές και τους γονείς τους.

Οι προπονητές των τμημάτων υποδομής είναι άρτια καταρτισμένοι και με μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση νέων ποδοσφαιριστών.

Στον Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου όπως αναφέρουν θα συνεχίσουν με πίστη στις αρχές και στη φιλοσοφία με πολλή δουλειά και πειθαρχεία να δημιουργούν όχι μόνο καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά και καλούς χαρακτήρες που θα έχουν σαν αξία στην ζωή τους τον σεβασμό στους αντιπάλους και την εγγενή άμιλλα.

Ξεκινούν λοιπόν την Δευτέρα 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 στα γραφεία του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 Δημητριάδος με Εργατικού κέντρου 7 στον 2ος όροφο από 18.00 εως 20.30 μ.μ. οι εγγραφές αγοριών και κοριτσιών που γεννηθήκαν από το 1999 έως το 2008.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944207820.

Τα διαρκείας

Μεγάλο βάρος και στην κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας που είναι σε τέσσερις κατηγορίες δίνεται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.

Τέσσερις κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας κυκλοφόρησε φέτος η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Τα Gold VIP που κοστίζουν 500 ευρώ και θα είναι στη Θύρα 4 του ΕΑΚ Βόλου, τα Silver VIP τα οποία θα κοστίζουν 300 ευρώ (Θύρα 4), τα Special με κόστος 200 ευρώ για τις Θύρες 3 και 5 και τα Red Fans, τα οποία θα κοστίζουν 110 ευρώ (Θύρα 2).

Για όλες τις παραπάνω κατηγορίες θα υπάρχει έκπτωση 50% για γυναίκες και για παιδιά από 7 έως15 χρόνων.

Τα σημεία διάθεσης για τα VIPGOLD, VIPSILVER & SPECIAL είναι τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενώ τα REDFANS θα διατεθούν από τα γραφεία των οργανωμένων συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας.

Τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής αγωνιστικής περιόδου περιλαμβάνουν όλους τους αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου και φιλικούς, εκτός από την εκδήλωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου της 8ης Σεπτεμβρίου που η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον Άρη Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσει συναυλία της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για κοινωνικό σκοπό.

Επιμέλεια: Βασίλης Ζηνέλης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου