ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγώνας δρόμου για το ΕΑΚ

αγώνας-δρόμου-για-το-εακ-703252

Από το ΕΑΚ τη φυσική έδρα του Ολυμπιακού θα έρθει η φετινή άνοδος όπως είχε γίνει και την προηγούμενη φορά που η βολιωτικη ομάδα βρέθηκε στη Σουπερ Λίγκα και αυτό είναι το μήνυμα που θέλουν να περάσουν οι υπεύθυνοι της ομάδας κάνοντας αγώνα δρόμου ώστε η ερχόμενη εβδομάδα να είναι εβδομάδα οριστικής υπότροφης της ομάδας στο «σπίτι» της.

Έτσι πλέον ο Ολυμπιακός περιμένει την επίσημη επιστροφή του στο ΕΑΚ που θα γίνει μεν

στο φιλικό με τον Τύρναβο στις 28 Αύγουστου, αλλά από την αρχή της νέας εβδομάδας ο Ολυμπιακός θα είναι στο ΕΑΚ…

Οι «ερυθρόλευκοι» θα σταματήσουν τις προπονήσεις τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς τα πάντα είναι έτοιμα για να επιστρέψουν στη φυσική τους έδρα, αφού οι εργασίες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς τόσο στις εξέδρες και στους εσωτερικούς χώρους όσο και στον χλοοτάπητα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων, το γήπεδο θα είναι έτοιμος προς χρήση το αργότερο μέχρι τις 25 Αυγούστου και ήδη η μετακόμιση στα αποδυτήρια έχει ξεκινήσει.

Ο μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Δ.Καραγιάννης με συνέντευξη μάλιστα τόνισε για το ΕΑΚ ότι στόχος της διοίκησης είναι να αυξηθεί η χωρητικότητα του.

Παράλληλα ξεκίνησαν και έργα στο βοηθητικό που θα παραδοθεί λίγες μέρες αργότερα.

Μάλιστα η εταιρεία που έχει αναλάβει τις εργασίες άναψε το «πράσινο φως» και ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε ήδη ότι δύο εντός έδρας φιλικές αναμετρήσεις του θα διεξαχθούν στη φυσική του έδρα, το ΕΑΚ.

Πάντως ο Ολυμπιακός την Κυριακή στις 6.30 παίζει ένα ακόμη φιλικό εκτός έδρας καθως θα παίξει στην Καρδίτσα, ενώ οι φιλικοί αγώνες του με τον Τύρναβο (28/8) και Λεβαδειακό (4/9) θα γίνουν στο ΕΑΚ και μόνο αυτός με τον Άρη (8/9) στο Πανθεσσαλικο.

Στο αγωνιστικό η ομάδα είναι πλέον έτοιμη και μένει το μοντάζ… Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου Δ. Καραγιάννη και του προπονητή Γ. Βαζάκα, οι μεταγραφές τελείωσαν αλλά υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί άλλος ένας ποδοσφαιριστής εφόσον προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση. Άλλωστε, στο τελευταίο δεκαήμερο της μεταγραφικής περιόδου θα γίνουν πολλές κινήσεις και οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ θα αφήσουν ελεύθερους παίκτες που δεν υπολογίζουν…

Ο Ρόι Ντάγιαν ήταν η τελευταία χρονικά μεταγραφή των «ερυθρολεύλων» και με τον Ισραηλινό, το ρόστερ του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2013-14 έχει πλέον 14 καινούργια πρόσωπα

Πλέον η ομάδα σύμφωνα με τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα βαδίζει πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο ,περιμένοντας ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη την κατάλληλη στιγμή για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να πετύχει το στόχο της ανόδου. «Οι φίλαθλοι δεν χρειάζεται να ανησυχούν από τα αποτελέσματα στα φιλικά», ανέφερε ο Γ.Βαζάκας, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός που φτιάχνεται θα τους κάνει όλους υπερήφανους.

Τα διαρκείας

Μεγάλο βάρος και στην κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας που είναι σε τέσσερις κατηγορίες δίνεται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.

Τέσσερις κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας κυκλοφόρησε φέτος η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Τα Gold VIP που κοστίζουν 500 ευρώ και θα είναι στη Θύρα 4 του ΕΑΚ Βόλου, τα Silver VIP τα οποία θα κοστίζουν 300 ευρώ (Θύρα 4), τα Special με κόστος 200 ευρώ για τις Θύρες 3 και 5 και τα Red Fans, τα οποία θα κοστίζουν 110 ευρώ (Θύρα 2).

Για όλες τις παραπάνω κατηγορίες θα υπάρχει έκπτωση 50% για γυναίκες και για παιδιά από 7 έως15 χρόνων.

Οι κάτοχοι Gold VIP θα έχουν θέση parking, ενώ θα υπάρχει έκπτωση 50% για τους ανέργους για τις κατηγορίες των εισιτηρίων Special και Red Fans (100 και 55 ευρώ αντίστοιχα).

Τα παιδιά μέχρι 6 ετών και οι φίλαθλοι με βαριές κινητικές ιδιαιτερότητες θα εισέρχονται δωρεάν.

Όλοι οι κάτοχοι των εισιτήριων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο από ξεχωριστή είσοδο, χωρίς να περιμένουν στην ουρά.

Οι κάτοχοι των καρτών VIPGOLD, VIPSILVER & SPECIAL θα έχουν τη δική τους συγκεκριμένη θέση που θα έχουν επιλέξει.

Ολες οι κάρτες διαρκείας θα είναι αυστηρά προσωπικές και θα ελέγχονται από ηλεκτρονικό σύστημα για την ταυτοποίηση και τον έλεγχο εισόδου.

Τα σημεία διάθεσης για τα VIPGOLD, VIPSILVER & SPECIAL είναι τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενώ τα REDFANS θα διατεθούν από τα γραφεία των οργανωμένων συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας.

Τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής αγωνιστικής περιόδου περιλαμβάνουν όλους τους αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου και φιλικούς, εκτός από την εκδήλωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου της 8ης Σεπτεμβρίου που η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον Άρη Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσει συναυλία της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για κοινωνικό σκοπό.

Επιμέλεια: Βασίλης Ζηνέλης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου