ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Νταγιάν… στην επίθεση

με-νταγιάν-στην-επίθεση-706504

Με τον Ρόι Νταγιάν στην επίθεση ενισχύθηκε και επίσημα ο Ολυμπιακός Βόλου καθώς ο Ισραηλινός επιθετικός βρέθηκε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», το οποίο θα είναι τριετούς διάρκειας και το απόγευμα στην προπόνηση ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα… δείχνοντας ότι θα βοήθησε σημαντικά…

Ο κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου Νταγιάν ανακοινώθηκε επίσημα με τη λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου να αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Ισραηλινού (με γαλλικό διαβατήριο) επιθετικού Ρόι Νταγιάν, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας».

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος φορ ανήκε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ από το 2003 έως το 2007 (τη σεζόν 2004 – 2005 δόθηκε δανεικός στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν). Έπειτα αγωνίσθηκε σε Χάποελ Τελ Αβίβ (2007 – 08), Χαποέλ Κφαρ Σάμπα (2008 – 09), Χαποέλ Ακρ (2009 – 2011) και Μπέερσοτ (2011 – 2013). Με την Χαποέλ Ακρ είχε 55 συμμετοχές και πέτυχε 18 γκολ, ενώ στο Βέλγιο με τη φανέλα της Μπέερσοτ έπαιξε σε 31 ματς και σημείωσε εννέα τέρματα.

Η μεταγραφή του Ισραηλινού Ρόι Νταγιάν ο όποιος την ερχόμενη εβδομάδα θα περιμένει και την οικογένεια του στο Βόλο, σχολιάστηκε από τον Τύπο της χώρας του.

Συγκεκριμένα, οι ιστοσελίδες του Ισραήλ, sport5.co.il και news.walla.co.il, γράφουν για το βήμα του Ρόι Νταγιάν να αγωνισθεί στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» αποτελούν το δεύτερο σταθμό του 28χρονου φορ στην Ευρώπη, μετά από το πέρασμά του από τη βελγική Μπέερσοτ.

Μάλιστα, στην sport5.co.il, φιλοξενείται και φωτογραφία του Νταγιάν μαζί με το μάνατζέρ του λίγο μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

«Ο Ρόι Ντάγιαν υπέγραψε για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι οριστικό, αποτελεί το δεύτερο σταθμό της καριέρας του στην Ευρώπη. Πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και σήμερα ενσωματώθηκε με τη νέα του ομάδα» αναφέρεται μεταξύ άλλων στα δημοσιεύματα του Ισραήλ, που τονίζουν ότι ο παίκτης επέλεξε τον Ολυμπιακό Βόλου από την Μακάμπι Πέτα Τίκβα.

Κατά 99% με τον Νταγιαν ολοκληρώνονται και οι μεταγραφές για τους ερυθρόλευκους

αφού η εναλλακτική λύση στη θέση του κεντρικού αμυντικού στον Ολυμπιακό Βόλου θα καλυφτεί αν χρειαστεί με τον Λευτέρη Γιαλούση.

Πλέον η ομάδα σύμφωνα με τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα βαδίζει πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο, περιμένοντας ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη την κατάλληλη στιγμή για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να πετύχει το στόχο της ανόδου. «Οι φίλαθλοι δεν χρειάζεται να ανησυχούν από τα αποτελέσματα στα φιλικά», ανέφερε ο Γ.Βαζάκας τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός που φτιάχνεται θα τους κάνει όλους υπερήφανους.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός έχει ένα ακόμη φιλικό εκτός έδρας, αφού θα παίξει στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση

Τα διαρκείας

Μεγάλο βάρος και στην κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας που είναι σε τέσσερις κατηγορίες δίνεται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.

Τέσσερις κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας κυκλοφόρησε φέτος η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Τα Gold VIP που κοστίζουν 500 ευρώ και θα είναι στη Θύρα 4 του ΕΑΚ Βόλου, τα Silver VIP τα οποία θα κοστίζουν 300 ευρώ (Θύρα 4), τα Special με κόστος 200 ευρώ για τις Θύρες 3 και 5 και τα Red Fans, τα οποία θα κοστίζουν 110 ευρώ (Θύρα 2).

Για όλες τις παραπάνω κατηγορίες θα υπάρχει έκπτωση 50% για γυναίκες και για παιδιά από 7 έως15 χρόνων.

Οι κάτοχοι Gold VIP θα έχουν θέση parking, ενώ θα υπάρχει έκπτωση 50% για τους ανέργους για τις κατηγορίες των εισιτηρίων Special και Red Fans (100 και 55 ευρώ αντίστοιχα).

Τα παιδιά μέχρι 6 ετών και οι φίλαθλοι με βαριές κινητικές ιδιαιτερότητες θα εισέρχονται δωρεάν.

Ολοι οι κάτοχοι των εισιτήριων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο από ξεχωριστή είσοδο, χωρίς να περιμένουν στην ουρά.

Οι κάτοχοι των καρτών VIPGOLD, VIPSILVER & SPECIAL θα έχουν τη δική τους συγκεκριμένη θέση που θα έχουν επιλέξει.

Ολες οι κάρτες διαρκείας θα είναι αυστηρά προσωπικές και θα ελέγχονται από ηλεκτρονικό σύστημα για την ταυτοποίηση και τον έλεγχο εισόδου.

Τα σημεία διάθεσης για τα VIPGOLD, VIPSILVER & SPECIAL είναι τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενώ τα REDFANS θα διατεθούν από τα γραφεία των οργανωμένων συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας.

Τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής αγωνιστικής περιόδου περιλαμβάνουν όλους τους αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου και φιλικούς, εκτός από την εκδήλωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου της 8ης Σεπτεμβρίου που η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον Άρη Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσει συναυλία της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για κοινωνικό σκοπό.

Επιμέλεια: Βασίλης Ζηνέλης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου