ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός Β. αύριο φιλικό με τον Αιγιακό

ο-ολυμπιακός-β-αύριο-φιλικό-με-τον-αιγ-711153

Περιμένει φορ και «δοκιμάζεται»

Περιμένοντας ένα κλασικό σέντερ φορ να κλείσει το ρόστερ ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται αύριο σε νέο φιλικό με τον Αιγιακό στην Πιερία

Στο εξωτερικό και στις «αγορές» της του Ισραήλ της Ισπανίας αλλά και της Λατινικής Αμερικής, έχουν στρέψει ο βλέμμα τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου αναζητώντας τον επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά.

Βλέποντας ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλές και αξιόπιστες λύσεις πλέον, αναζητούν έναν ξένο επιθετικό, που θα τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα και θα έρθει για να πάρει θέση βασικού στην ομάδα.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός Βόλου φέρεται να έχει κάνει κρούση στον Ισραηλινό επιθετικό, Ρόι Ντάιαν. Οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να ολοκληρώσουν μια πολύ σημαντική προσθήκη και είναι σε πολύ προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Roy Dyan, τον 28χρονο Ισραηλινό επιθετικό, ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές ηλικιακά Εθνικές ομάδες της χώρας του.

Για τον Ντάιαν ενδιαφέρον έδειξαν και ομάδες της Σούπερ Λίγκας και η ισπανική Λας Πάλμας, ωστόσο η πληροφόρηση που υπάρχει αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε την καλύτερη πρόταση.

Πάντως για την γραμμή κρούσης υπάρχει λύση και από την Ισπανία! Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για Ισπανό επιθετικό, που ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου. Αν βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό, καθώς το κασέ του είναι ιδιαίτερα υψηλό, τότε δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των ερυθρολεύκων. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του, υπάρχει στα υπόψιν ένας Ολλανδός και κάποιες εναλλακτικές λύσεις Λατίνων…

Στο μεταξύ ο Μάρτινς Ροτζέριο διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει στον Ολυμπιακό Βόλου, στην περίπτωση που αποχωρούσε από το Λεβαδειακό.

Αγωνιστικά μετά τις ανάσες ξεκούρασης και το διήμερο ρεπό οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο Γιώργος Βαζάκας θα προπονήσει τους παίκτες και σήμερα και αύριο Κυριακή έχει προγραμματιστεί φιλική αναμέτρηση με τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο. Είναι το τρίτο τεστ του Ολυμπιακού Βόλου μετά από αυτό με την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς (νίκη με 1-0) και τον Λεβαδειακό (ήττα με 4-0).

Πάντως οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν τα φιλικά παιχνίδια, εκτός βέβαια από αυτό με τον Άρη που είναι δεδομένο ότι θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό και θα πραγματοποιηθεί και συναυλία, να διεξαχθούν στο ΕΑΚ.

Ο Ολυμπιακός αφού θα μεσολαβήσουν τα παιχνίδια αύριο με Αιγινιακό και Αναγέννηση Καρδίτσας στις 18/8 και στις 25/8, θα δώσει στη συνέχεια τρία φιλικά στο Βόλο και συγκεκριμένα με Τύρναβο 28/8, με Λεβαδειακό 4/9 και με Άρη 8/9.

Στο ΕΑΚ θα διεξαχθούν οι φιλικοί αγώνες του Ολυμπιακού Βόλου με τον Τύρναβο (28/8) και Λεβαδειακό (4/9). Οι εργασίες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς τόσο στις εξέδρες και στους εσωτερικούς χώρους όσο και στο χλοοτάπητα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων, το γήπεδο θα είναι έτοιμος προς χρήση το αργότερο μέχρι τις 25 Αυγούστου.

Τα διαρκείας

Μεγάλο βάρος και στην κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας -που είναι σε τέσσερις κατηγορίες- δίνεται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.

Τέσσερις κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας κυκλοφόρησε φέτος η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Τα Gold VIP που κοστίζουν 500 ευρώ και θα είναι στη Θύρα 4 του ΕΑΚ Βόλου, τα Silver VIP τα οποία θα κοστίζουν 300 ευρώ (Θύρα 4), τα Special με κόστος 200 ευρώ για τις Θύρες 3 και 5 και τα Red Fans, τα οποία θα κοστίζουν 110 ευρώ (Θύρα 2).

Για όλες τις παραπάνω κατηγορίες θα υπάρχει έκπτωση 50% για γυναίκες και για παιδιά από 7 έως15 χρόνων.

Οι κάτοχοι Gold VIP θα έχουν θέση parking, ενώ θα υπάρχει έκπτωση 50% για τους ανέργους για τις κατηγορίες των εισιτηρίων Special και Red Fans (100 και 55 ευρώ αντίστοιχα).

Τα παιδιά μέχρι 6 ετών και οι φίλαθλοι με βαριές κινητικές ιδιαιτερότητες θα εισέρχονται δωρεάν.

Ολοι οι κάτοχοι των εισιτήριων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο από ξεχωριστή είσοδο, χωρίς να περιμένουν στην ουρά.

Οι κάτοχοι των καρτών VIPGOLD, VIPSILVER & SPECIAL θα έχουν τη δική τους συγκεκριμένη θέση που θα έχουν επιλέξει.

Ολες οι κάρτες διαρκείας θα είναι αυστηρά προσωπικές και θα ελέγχονται από ηλεκτρονικό σύστημα για την ταυτοποίηση και τον έλεγχο εισόδου.

Τα σημεία διάθεσης για τα VIPGOLD, VIPSILVER & SPECIAL είναι τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ενώ τα REDFANS θα διατεθούν από τα γραφεία των οργανωμένων συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας.

Τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής αγωνιστικής περιόδου περιλαμβάνουν όλους τους αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου και φιλικούς, εκτός από την εκδήλωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου της 8ης Σεπτεμβρίου που η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον Άρη Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσει συναυλία της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για κοινωνικό σκοπό.

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου