ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεύτερο και πιο δυνατό

δεύτερο-και-πιο-δυνατό-717055

Το σημερινό φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου με αντίπαλο το Λεβαδειακό στις 7.15μ.μ.

Το δεύτερο και πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας του θα δώσει σήμερα στις 7.15μ.μ. (Τηλεοπτικά – Nova) ο Ολυμπιακός Βόλου, φιλοξενούμενος από το Λεβαδειακό. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο τρίτο στάδιο της προετοιμασίας τους και από την ερχόμενη Τετάρτη επιστρέφουν και πάλι στη βάση τους.

Η σημερινή αναμέτρηση αποτελεί πρόβα τζενεράλε για την ομάδα της Βοιωτίας που σε μία εβδομάδα, ξεκινά τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της Super League.

Αντίθετα, οι υποχρεώσεις των ερυθρόλευκων αργούν ακόμη να ξεκινήσουν, ωστόσο αυτό δεν προβληματίζει τον τεχνικό Γιώργο Βαζάκα που περιμένει σήμερα να βγάλει εκ νέου συμπεράσματα, έπειτα από το πρώτο «ξεμούδιασμα» με αντίπαλο την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Πειραιώς στα Χάνια την περασμένη Τετάρτη, όταν και οι Βολιώτες επικράτησαν με 1 – 0 χάρις σε τέρμα που πέτυχε ο Κώστας Καπετάνος.

Το σημερινό φιλικό έχει άρωμα από Super League, για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι επιθυμούν την επιστροφή τους στη κορυφαία ποδοσφαιρική κατηγορία, κάτι που δεν επετεύχθη πέρυσι με την ομάδα να φθάνει δύο φορές στην πηγή αλλά να μην πίνει νερό.

Ο Γιώργος Βαζάκας, για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, βρίσκεται στο Βόλο, αλλά πλέον με άλλες συνθήκες και καταστάσεις, προσπαθεί να ετοιμάσει μία δυνατή ομάδα, η οποία δεν θα υστερεί σε καμία γραμμή.

Αναμφίβολα, ο σημερινός αγώνας είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για τους Βολιώτες, οι οποίοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους στην Πορταριά και μετά από σημερινή -πρωινή- προπόνηση θα μεταβούν στη Λειβαδιά.

Μετά το πρώτο φιλικό με την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς και το δεύτερο με τον Λεβαδειακό στη Λειβαδιά σήμερα, ακολουθεί το τρίτο, στο Αιγίνιο της Πιερίας στις 18 Αυγούστου, όταν και ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί απέναντι στον τοπικό Αιγινιακό. Ακόμη ένα φιλικό για τον Αύγουστο έχει προγραμματιστεί με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα στις 25 Αυγούστου, για να ακολουθήσει η αναμέτρηση με τον Τύρναβο στις 28, στο Βόλο, πριν από την αναμέτρηση του Σεπτεμβρίου, με τον Άρη Θεσσαλονίκης επίσης στο Βόλο.

Ψάχνει τον επόμενο

Μετά την περίπτωση του Ισπανού επιθετικού Τζέραρντ Ολίβα, η οποία και τελικά ναυάγησε για τους ερυθρόλευκους παρά το γεγονός ότι η μεταγραφή του θεωρούνταν κλεισμένη, οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν πλέον τον επόμενο στόχο, ώστε να ενισχύσουν περισσότερο την επιθετική γραμμή. Το όνομα του Κρίστιαν Κιρόφσκι «έπαιξε» για τους Βολιώτες, αλλά ο ποδοσφαιριστής έχει επιλέξει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, συνεχίζοντας στο πρωτάθλημα της γειτονικής Βουλγαρίας, με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, έχοντας μάλιστα και δύο συμμετοχές.

Από εκεί και πέρα η αγορά της Ισπανίας επανεξετάζεται, ενώ υπάρχουν και αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στα Ελληνικά πρωταθλήματα αλλά δεν είναι Έλληνες. «Γιορτή» το φιλικό με Αρη

Το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Άρη στο Πανθεσσαλικό στάδιο, που έχει προγραμματιστεί για τις 8 Σεπτεμβρίου, δε θα είναι μόνο μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Μετά από τη φιλική αναμέτρηση θα ακολουθήσει συναυλία με τα έσοδα να διατίθενται από τον Α.Σ. Ολυμπιακό Βόλου σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, κάτι που αναφέρει και η ανακοίνωση της διοίκησης του κ. Νίκου Τσεκούρα.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά τον κοινωνικό ρόλο που διαδραματίζει, αποφάσισε τη διοργάνωση εκδήλωσης φιλανθρωπικού χαρακτήρα την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η εκδήλωση θα γίνει για ενίσχυση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, των απόρων της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού και του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Η αγορά των τροφίμων θα γίνει αποκλειστικά από εταιρείες και παραγωγούς που δραστηριοποιούνται στο Βόλο και το Νομό Μαγνησίας.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει Ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του Άρη Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσει πλούσιο μουσικό Πρόγραμμα με γνωστούς Καλλιτέχνες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις Διοικήσεις του Ολυμπιακού Βόλου και του Άρη Θεσσαλονίκης, καθώς και τους Καλλιτέχνες που αποδέχτηκαν την πρόσκληση μας να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να βοηθήσουν την προσπάθειά μας».

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου