ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στις 7.15μ.μ. και τηλεοπτικό το αυριανό φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου

στις-7-15μ-μ-και-τηλεοπτικό-το-αυριανό-φιλ-717201

Απέναντι στο Λεβαδειακό, φήμες για Κιρόφσκι

Τηλεοπτικό θα είναι τελικά όπως αναμένονταν το νέο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με αντίπαλο το Λεβαδειακό. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 7.15μ.μ. και θα καλυφθεί από το κανάλι της Νova. Ενδιαφέρον για τον Κιρόφσκι, του Ηρακλή.

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου θα είναι και το πιο δυνατό, μιας και μετά την αναμέτρηση με τους Νέους του Ολυμπιακού Πειραιώς, οι ερυθρόλευκοι κοντράρονται αύριο στη Λιβαδειά με την τοπική ομάδα.

Μία εβδομάδα, πριν από την έναρξη της Super League, και η αυριανή αναμέτρηση αποτελεί πρόβα τζενεράλε για την ομάδα του Τάκη Λεμονή, η οποία και θα υποδεχθεί αυτή του Γιώργου Βαζάκα.

Αναμφίβολα, ο αυριανός αγώνας είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για τους Βολιώτες, οι οποίοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους στην Πορταριά και αύριο θα μεταβούν στη Λιβαδειά.

Το βαθμό ετοιμότητας των παικτών του αλλά και το πώς μπορούν να αντιδράσουν απέναντι σε ένα πιο έτοιμο αντίπαλο, περιμένει να δει ο Γιώργος Βαζάκας, με το Γρεβενιώτη τεχνικό να χρησιμοποιεί δύο ενδεκάδες στο φιλικό της περασμένης Τετάρτης με τους πιτσιρικάδες των πρωταθλητών Ελλάδος.

Η αναμέτρηση όπως αναμένονταν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη και έτσι πέρα από τις ματιές που θα ρίξουν οι αντίπαλοι της ομάδας της Λιβαδειάς, θα έχει αρκετό ενδιαφέρον και για τους Βολιώτες φιλάθλους, που περιμένουν να δουν έστω και από την τηλεόραση τη νέα εικόνα των ερυθρόλευκων.

Μάλιστα οι ερυθρόλευκοι, αξίζει να σημειωθεί πως πριν την αναχώρηση για τη Βοιωτία, θα προπονηθούν κανονικά στην Πορταριά και στη συνέχεια θα επιβιβαστούν στο λεωφορείο, ώστε να δώσουν ένα από τα πλέον δυνατά παιχνίδια της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας, η οποία και κλείνει τρεις εβδομάδες.

Φήμες για Κιρόφσκι
Η περίπτωση του Ισπανού επιθετικού Τζέραρντ Ολίβα, τελικά ναυάγησε για τους ερυθρόλευκους παρά το γεγονός ότι η μεταγραφή του θεωρούνταν κλεισμένη από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής θα περνούσε από εργομετρικές και λοιπές εξετάσεις.

Οι Βολιώτες ωστόσο εγκατέλειψαν την περίπτωση του υψηλόσωμου επιθετικού, που είχε θητεία στην Β΄ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης και πλέον αναζητούν τον επόμενο στόχο, δίχως πάντως να υπάρχει βιασύνη.

Ετσι χθεσινές πληροφορίες ανέφεραν πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Κρίστιαν Κιρόφσκι, ο οποίος πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης από τον Ιανουάριο και μετά, αποτελώντας μάλιστα και τον πρώτο σκόρερ της ομάδας με 12 τέρματα αλλά ύστερα από εισήγηση του τεχνικού Σίνισα Γκόγκιτς, ο Σκοπιανός φορ αποτέλεσε παρελθόν.

Την ίδια ώρα προβληματισμός φαίνεται να υπάρχει με τον Ισπανό Μάνουελ Μπούστο, ο οποίος συνεχίζει να προπονείται μόνος του συμπληρώνοντας μάλιστα τέταρτη μέρα. Οι ενοχλήσεις που αισθάνεται ο βραχύσωμος ποδοσφαιριστής δεν έχουν ξεπεραστεί κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός και από το φιλικό της περασμένης Τετάρτης, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και αύριο.

Το πιθανότερο είναι ο Μπούστο να μη συνεχίσει στον Ολυμπιακό Βόλου από τη στιγμή μάλιστα που οι ερυθρόλευκοι δε δεσμεύονται με συμβόλαιο.
Αντίθετα ο Τρεβόρ Μουτέρο συνεχίζει κανονικά στις προπονήσεις, έχοντας αφήσει ικανοποιημένο το Γιώργο Βαζάκα και τους συνεργάτες του και έτσι αναμένεται να προχωρήσουν οι δύο πλευρές με την υπογραφή συμβολαίου.

Το φιλικό με Αρη
Το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Άρη στο Πανθεσσαλικό στάδιο, που έχει προγραμματιστεί για τις 8 Σεπτεμβρίου, δε θα είναι μόνο μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Μετά από τη φιλική αναμέτρηση θα ακολουθήσει συναυλία με τα έσοδα να διατίθενται από τον Α.Σ. Ολυμπιακό Βόλου σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, κάτι που αναφέρει και η ανακοίνωση της διοίκησης του κ. Νίκου Τσεκούρα. Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά τον κοινωνικό ρόλο που διαδραματίζει αποφάσισε τη διοργάνωση εκδήλωσης φιλανθρωπικού χαρακτήρα την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η εκδήλωση θα γίνει για ενίσχυση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, των απόρων της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού και του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Η αγορά των τροφίμων θα γίνει αποκλειστικά από εταιρείες και παραγωγούς που δραστηριοποιούνται στο Βόλο και το Νομό Μαγνησίας.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει Ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του Άρη Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσει πλούσιο μουσικό Πρόγραμμα με γνωστούς Καλλιτέχνες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις Διοικήσεις του Ολυμπιακού Βόλου και του Άρη Θεσσαλονίκης καθώς και τους Καλλιτέχνες που αποδέχτηκαν την πρόσκληση μας να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να βοηθήσουν την προσπάθειά μας».

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου