ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: Με χορηγό τον κόσμο

διαρκειασ-με-χορηγό-τον-κόσμο-717261

Με κεντρικό σύνθημα «γίνομαι κάτοχος εισιτηρίων διαρκείας και χορηγός, γιατί είμαι Ολυμπιακός Βόλου, γιατί είναι ιδέα, γιατί είναι όνειρο, γιατί είναι πάθος, γιατί… this is volos!!!» συνεχίζεται η διάθεση των νέων εισιτηρίων διαρκείας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ενόψει της σεζόν 2013 – 14, που ως γνωστόν θα βρει τους ερυθρόλευκους, πίσω στο ΕΑΚ.

Η στήριξη του κόσμου με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας, είναι απαραίτητη για την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει ώστε να βρεθεί ξανά στη Super league, με τις τιμές μάλιστα να είναι αρκετά προσιτές και προνομιακές, ενώ ιδιαίτερη μέριμνα έχει υπάρξει από την ΠΑΕ για ανέργους, μαθητές και γυναίκες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ένα από τα προνόμια που παρέχει η Βολιώτικη ΠΑΕ αφορά τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας της κατηγορίας Gold, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα και δωρεάν πάρκινγκ μεταξύ άλλων.

Τα παιδιά μέχρι 6 ετών και οι φίλαθλοι με βαριές κινητικές ιδιαιτερότητες θα μπαίνουν δωρεάν. Όλοι οι κάτοχοι θα μπαίνουν από ξεχωριστή είσοδο χωρίς να περιμένουν στην ουρά. Θα υπάρχει αυστηρός προσωπικός έλεγχος, με ταυτοποίηση και έλεγχο εισόδου.

Οι κάτοχοι των καρτών VIPGOLD, VIPSILVER & SPECIAL θα έχουν τη δική τους συγκεκριμένη θέση που θα έχουν επιλέξει.

Ολες οι κάρτες διαρκείας θα είναι αυστηρά προσωπικές & θα ελέγχονται από ηλεκτρονικό σύστημα για την ταυτοποίηση & τον έλεγχο εισόδου.

Το δικαίωμα ανανέωσης των παλιών κατόχων έχει ξεκινήσει ήδη και θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Αυγούστου.

Οι κατηγορίες

Gold VIP Θύρα 4: 500 ευρώ

Silver Θύρα 4: 300 ευρώ

Special Θύρα 3-5: 200 ευρώ

Οι παραπάνω κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν συγκεκριμένη θέση.

Red fans Θύρα 2: 110 ευρώ

Γυναίκες από 7-15 ετών θα έχουν έκπτωση 50%.

Οι άνεργοι θα έχουν προνομιακές τιμές: στα special και στα red fans θα είναι 100 και 55 ευρώ.

Τα σημεία διάθεσης

Τα σημεία διάθεσης για τα VIPGOLD, VIPSILVER & SPECIAL είναι τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ενώ τα REDFANS θα διατεθούν από τα γραφεία των οργανωμένων συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας.

Οι αγώνες Τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής αγωνιστικής περιόδου περιλαμβάνουν όλους τους αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου και φιλικούς, εκτός από την εκδήλωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου της 8ης Σεπτεμβρίου, που η ομάδα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον Άρη Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσει συναυλία με κορυφαίους καλλιτέχνες, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για κοινωνικό σκοπό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου