ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με χορηγό τον κόσμο

με-χορηγό-τον-κόσμο-717848

Με κεντρικό σύνθημα «γίνομαι κάτοχος εισιτηρίων διαρκείας και χορηγός, γιατί είμαι Ολυμπιακός Βόλου, γιατί είναι ιδέα, γιατί είναι όνειρο, γιατί είναι πάθος, γιατί… this is volos!!!» πραγματοποιήθηκε χθες η παρουσίαση των νέων εισιτηρίων διαρκείας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ενόψει της σεζόν 2013 – 14, που ως γνωστόν θα βρει τους ερυθρόλευκους, πίσω στο ΕΑΚ.

Η παρουσίαση, διεξήχθη στο ξενοδοχείο Κυψέλη, όπου το παρών εκτός από φιλάθλους των ερυθρόλευκων έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Καραγιάννης όπως επίσης σύσσωμη και η υπόλοιπη διοίκηση, με τον Μάνο Κρατήρα να παίρνει το λόγο και να θέτει ως άμεσο στόχο την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή στην Football League.

Παράλληλα, ο κ Κρατήρας ζήτησε τη στήριξη του κόσμου με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας, με τις τιμές να είναι αρκετά προσιτές, και προνομιακές για ανέργους, μαθητές και γυναίκες. Μάλιστα οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της κατηγορίας Gold, θα έχουν την δυνατότητα και δωρεάν πάρκινγκ.

Μετά την τοποθέτηση του κ. Κρατήρα σειρά πήρε το τηλεοπτικό σποτάκι που προβάλει τα νέα εισιτήρια διαρκείας με τους ποδοσφαιριστές Στάθη Ρόκα, Εγκούτου Ολίσε, Παναγιώτη Κατσιαρό, Θανάση Δεινόπαπα και Μάριο Μπρέσκα, να δίνουν το έναυσμα στο κόσμο να προμηθευτεί τις μαγικές κάρτες λέγοντας: «Γίνομαι κάτοχος εισιτηρίων διαρκείας και χορηγός, γιατί είμαι Ολυμπιακός Βόλου, γιατί είναι ιδέα, γιατί είναι όνειρο, γιατί είναι πάθος, γιατί… this is volos».

«Για την αποκατάσταση»

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Κρατήρας αναφερόμενος αρχικά στην επιλογή επιστροφής ως μέλος της ΠΑΕ: «Αποφάσισα να συμμετάσχω στο νέο σχήμα με μερικούς φίλους από τα παλιά για την πλήρη αποκατάσταση, για την επάνοδο του Ολυμπιακού Βόλου πρώτα στη Super League και μετά στα Ευρωπαϊκά σαλόνια. Τη συνταγή τη γνωρίζουμε».

Για το στόχο της ομάδας: «Μελλοντικός στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου. Φέτος, θέλουμε τον τίτλο του πρωταθλητή της Football League».

Για το πώς θα επιτευχθεί: «Θα το πετύχουμε όλοι μαζί, προπονητικό τιμ, διοίκηση, ποδοσφαιριστές, ο κόσμος, που θα μετατρέψει την ιστορική έδρα σε καμίνι και θα συνθλίβει τα όνειρα του αντιπάλου για κάθε αποτέλεσμα. Το μόνο που θα τους επιτρέπουμε να επιδιώκουν θα είναι μία αξιοπρεπή ήττα».

Για τη συμβολή του κόσμου: Η οικονομική ευρωστία είναι πολλή σημαντική, πέρα από τη διοίκηση, όταν χρειάζεται υπέρβαση πρέπει να υπάρχουν κα χορηγοί. Ζητάμε από κάθε φίλο της ομάδας να δείξει ότι την αγαπάει, να δείξει ότι είναι Ολυμπιακός Βόλου. Γιατί είναι ιδέα, γιατί είναι όνειρο, γιατί είναι πάθος, γιατί… this is volos».

Το ΕΑΚ

Ο κ. Κρατήρας ανέφερε ότι η χωρητικότητα του ΕΑΚ αυτή τη στιγμή είναι 3.950 καθίσματα, και ότι στόχος της διοίκησης είναι να αυξηθεί η χωρητικότητα, κάτι που όμως θα γίνει σταδιακά.

Οι κατηγορίες

Οι κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:

Gold VIP Θύρα 4, «500» ευρώ

Silver Θύρα 4, «300» ευρώ

Special Θύρα 3 – 5 με τιμή «200» ευρώ.

Οι παραπάνω κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν συγκεκριμένη θέση.

Red fans Θύρα 2, «110» ευρώ

Γυναίκες από 7-15 ετών θα έχουν έκπτωση 50%. Οι άνεργοι θα έχουν προνομιακές τιμές: στα special και στα red fans θα είναι 100 και 55 ευρώ.

Τα παιδιά μέχρι 6 ετών και οι φίλαθλοι με βαριές κινητικές ιδιαιτερότητες θα μπαίνουν δωρεάν. Όλοι οι κάτοχοι θα μπαίνουν από ξεχωριστή είσοδο χωρίς να περιμένουν στη ουρά. Θα υπάρχει αυστηρός προσωπικός έλεγχος, με ταυτοποίηση και έλεγχο εισόδου.

Ξεκινά από σήμερα με δικαίωμα ανανέωσης των παλιών κατόχων μέχρι τις 25 Αυγούστου.

Τα σημεία διάθεσης

Τα σημεία διάθεσης θα είναι τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ενώ για τα red fans στα γραφεία των οργανωμένων συνδέσμων. Τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύουν για όλους τους αγώνες πρωταθλήματος αλλά και τα φιλικά παιχνίδια, με εξαίρεση αυτό κόντρα στον Άρη.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Φώτο: ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΤΣΑΛΟΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου