ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σήμερα το πρώτο φιλικό

σήμερα-το-πρώτο-φιλικό-717918

Την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Πειραιώς θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 6.30μ.μ. ο Ολυμπιακός Βόλου, στο πρώτο φιλικό τεστ, για τη νέα σεζόν. Μετά από αρκετές μέρες παραμονής στην Πορταριά και το Βουνό των Κενταύρων, όπου χτίζεται η νέα ομάδα των ερυθρόλευκων, οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα έχουν σήμερα την ευκαιρία για ξεμούδιασμα…
Η βολιώτικη ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησε ότι το φιλικό θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη στο γήπεδο του Πηλέα στα Χάνια και θα ξεκινήσει στις 6.30μ.μ. Αναλυτικά: «Έπειτα από ατελείωτα χιλιόμετρα και εξαντλητικές προπονήσεις, ο Ολυμπιακός Βόλου θα δώσει την Τετάρτη 7 Αυγούστου το πρώτο φιλικό της χρονιάς, όπου θα αντιμετωπίσει την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιά. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Πηλέα στα Χάνια και θα ξεκινήσει στις 6.30 μ.μ».
Σημειώνεται πως οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν τα φιλικά με το Λεβαδειακό (11/8), με τον Αιγινιακό (18/8), με την Αναγέννηση Καρδίτσας (25/8), ενώ εκκρεμεί να οριστικοποιηθεί και η φιλική αναμέτρηση με τον Πιερικό, που θα γίνει πιθανότατα στις 21 Αυγούστου. Το φιλικό κόντρα στον Τύρναβο θα δοθεί στις 28 Αυγούστου.
Τέλος, φιλικό έχει κλειστεί και με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης για τις 9 Σεπτεμβρίου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου. Στην ανακοίνωση της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανέφερε μάλιστα πως τόπος διεξαγωγής θα είναι το Πανθεσσαλικό!

Εργα βελτίωσης στο ΕΑΚ
Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο ΕΑΚ, από τη στιγμή που έγινε και επίσημα γνωστό μέσω της Δημοτικής Αρχής, πως οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν ξανά στο σπίτι τους. Οι εργασίες περιλαμβάνουν βελτίωση του χλοοτάπητα, ενώ έχουν ήδη τοποθετηθεί τα δερμάτινα καθίσματα Vip και έχουν αντικατασταθεί και όσα ήταν σπασμένα. Παράλληλα εργασίες γίνονται και για τον καλλωπισμό του περιβάλλοντα και εσωτερικού χώρου. Στόχος της διοίκησης είναι να αυξηθεί η χωρητικότητα του ΕΑΚ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου