ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε ρυθμούς νίκης

σε-ρυθμούς-νίκης-791732

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το ντέρμπι θέλοντας να μείνει ψηλά ενώ πήρε 2.000 εισιτήρια

Σε ρυθμούς ντέρμπι αλλά και σε ρυθμούς νίκης θέλοντας να μείνει ψηλά είναι ο Ολυμπιακός που ετοιμάζεται για το ματς του Σαββάτου στο Πανθεσσαλικό ως φιλοξενούμενος από τη Νίκη ενώ παράλληλα ξεσηκωμός υπάρχει και στον κόσμο καθώς δεν είναι δυνατόν όλοι οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν των αγώνα αφού η Βολιώτικη ΠΑΕ πήρε 2.000 εισιτήρια.

Από αγωνιστικής πλευράς πάντως υπάρχει αισιοδοξία για τις όσο το δυνατόν λιγότερες απουσίες ενώ για τον κόσμο τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια των 15 ευρώ που μπορούν να προμηθεύονται οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου για το ντέρμπι με τη Νίκη.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει ότι η τιμή του εισιτηρίου για τον αγώνα Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου ανέρχεται στα 15€.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας μπορούν από σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου να δηλώνουν τα στοιχεία τους και να καταβάλλουν το αντίστοιχο χρηματικό ποσό προκειμένου να παραλάβουν τα εισιτήρια τους τις επόμενες μέρες στα εξής σημεία:

*Γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τηλ: 24210 60350, καθημερινά 09:00 – 16:00 & Σάββατο 9:00 – 14:00
*Γραφεία των οργανωμένων φιλάθλων AUSTRIAN BOYS, Aγ. Δημητρίου 19, Βόλος, τηλ: 24212 12233

Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα γίνεται από τη 3η πεζογέφυρα στις θύρες 31 έως 42 ενώ δεν θα λειτουργήσει εκδοτήριο εισιτηρίων

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys ενόψει του ντέρμπι με τη Νίκη στην οποία αναφέρουν τα εξής:”Ενόψει του αγώνα του Σαββάτου τα πολλά λόγια είναι περιττά. Όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και θα το κάνουν!

Οι παίκτες της ομάδας μας πρέπει και θα δώσουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο να κερδίσουν τον αντίπαλο, δείχνοντας σε όλη την Ελλάδα ότι ο…Ολυμπιακός Βόλου είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και υπενθυμίζοντας ακόμα μια φορά, σε φίλους και εχθρούς, ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης του Βόλου και της Μαγνησίας. Η ομάδα που του χρόνου θα εκπροσωπήσει όχι μόνο το Βόλο άλλα όλη την Κεντρική Ελλάδα στην Super League! Πάνω από όλα όμως οι παίκτες μας πρέπει να κερδίσουν αυτό το ματς για να δώσουν χαρά στο κόσμο.

Ο περήφανος κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου, που αγαπάει πραγματικά αυτή την πόλη και την ομάδα που την εκπροσωπεί, θα είναι εκεί! Θα ντύσουμε στα ερυθρόλευκα το βόρειο πέταλο του Πανθεσσαλικού και με την μαζική μας παρουσία και φωνή θα στηρίξουμε με πάθος την προσπάθεια των παικτών μας να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Οι δράσεις των Austrian Boys, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου, έχουν ως εξής:

· Την Πέμπτη συγκεντρωνόμαστε στις 5 το απόγευμα στον σύνδεσμο στην Αγίου Δημητρίου για να μεταβούμε στην προπόνηση της ομάδας και να δείξουμε έμπρακτα στους παίκτες μας τι σημαίνει για εμάς αυτό το παιχνίδι.
· Την Παρασκευή, την παραμονή του αγώνα, καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας μετά τις 6 το απόγευμα στην Αγίου Δημητρίου σε μια γιορτή “συσπείρωσης και προετοιμασίας”.
· Το Σάββατο θα μεταβούμε μαζικά στο Πανθεσσαλικό με μηχανοκίνητη πορεία με ώρα συγκέντρωσης στις 5 το απόγευμα στο ΕΑΚ.”

Επίσης οι Red Eagles ,όπως αναφέρει η ανακοίνωση τους καλούν «όλη τη πόλη να ακολουθήσει την συσπείρωση των Austrian Boys, και να ξεκινήσουμε μαζικά από το ΕΑΚ στην πορεία που διοργανώνουν οι συν-οπαδοί μας».

Επίσης ο σύνδεσμος Μυρμιδόνες αναφέρει :

«Όλοι οι δρόμοι το Σάββατο οδηγούν στο Πανθεσσαλικό για να κάνουμε το μεγάλο βήμα για τη Super league και να πανηγυρίζουμε απο νωρίς την άνοδο, για να δώσουμε μια απάντηση για άλλη μια φορά σε αυτούς που μας πολέμησαν και μας πολεμούν ακόμα, για να δείξουμε πια είναι η μόνη ομάδα της ποιο όμορφης πόλης της Ελλάδος, για να τραγουδήσουμε 90 λεπτά για την ομαδαρα μας.

Μαζευόμαστε από νωρίς 3 η ώρα το Σάββατο στο γνωστό μας στέκι Κασσαβέτη με Μαγνήτων. Θα ακολουθήσει αργότερα μηχανοκίνητη πορεία προς το γήπεδο. Καλούμε όλα μας τα μέλη και τους φίλους μας στην κερκίδα. Επικοινωνία για εισιτήρια και πληροφορίες στα τηλ. 2421057030 και 6932577800».

Όσον αφορά την προετοιμασία και τα προβλήματα του Ολυμπιακού Βόλου για το Σαββατιάτικο ντέρμπι σίγουρα θα απουσιάσει από την αναμέτρηση ο τιμωρημένος Σπύρος Γόγολος ενώ θετικό είναι ότι ο Θάνος Πινδώνης θα δώσει κανονικά το παρών, καθώς ξεπέρασε την τενοντίτιδα στον προσαγωγό που του στέρησε τη συμμετοχή στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον Θρασύβουλο.

Όσον αφορά τον Εγκούτου Ολίσε οι πιθανότητες να προλάβει να αγωνιστεί στο ντέρμπι είναι μοιρασμένες καθώς ο Νιγηριανός μέσος έχει θλάση στον αριστερό δικέφαλο. Πάντως σήμερα ο Ολίσε θα δοκιμάσει να γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα και θα φανεί κατά πόσο θα τεθεί ή όχι στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη για το ντέρμπι.

Πήρε αναβολή ο Ολυμπιακός

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού Βόλου από την ΕΕΑ σχετικά με την εγγυητική της ΠΑΕ.Ο νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Βόλου ζήτησε και πήρε αναβολή.

Έτσι, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα συνεδριάσει το θέμα της βολιώτικης ομάδας μία εβδομάδα μετά, την προσεχή Τετάρτη στις 24 Απριλίου, οπότε η ΠΑΕ αναμένεται να καταθέσει την εγγυητική και να γλιτώσει το πρόστιμο.

Σφυρίζει ο Τίκας

Ο Καρδιτσιώτης Τριαντάφυλλος Τίκας που το 2013 πήρε μεταγραφή από την ΕΠΣ Καρδίτσας για την ΕΠΣ Ευρυτανίας διευθύνει το ντέρμπι της 35ης αγωνιστικής της Football League της Νίκης Βόλου με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Τίκας από το Αρτεσιανό Καρδίτσας γεννημένος 11/10/1981 είχε σφυρίξει στο φετινό πρωτάθλημα το ματς ΑΕΛ-Ολυμπιακός, και το Ολυμπιακός Βόλου – Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ τη Νίκη είχε σφυρίξει παλιότερα στο Παντελής Μαγουλάς (12/11/2008)στο ματς με τον Θερμαϊκό (3-0)για τη Εθνική

Ο άρχοντας της αναμέτρησης το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό στο φετινό πρωτάθλημα της Football League έχει συνολικά 6 διαιτησίες που ήταν:

7/4/13:Ηρακλής Ψαχνών – Φωκικός Αμφισσας 1-1
24/3/13:Ολυμπιακός Βόλου – Αν. Γιαννιτσών 1-0
13/3/13:Ηρακλής – Εργοτέλης 1-1
3/3/13:Αν. Επανωμής – Πανσερραϊκός 0-0
6/1/13:Καλλιθέα – Πιερικός 3-1
11/10/12:Λάρισα – Ολυμπιακός Βόλου 3-0

Ο Τριαντάφυλλος Τίκας στο ματς με τη Νίκη Βόλου θα έχει βοηθούς τους Νακόπουλο Παναγιώτη (Αθηνών) και Μπάμπα Ανάργυρο (Αθηνών).

Τηλεοπτικός ο Ολυμπιακός

Τηλεοπτικά θα είναι τα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού και μετά από αυτό του Σαββάτου(7μμ) με την Νίκη στο Πανθεσαλικό.

Το ματς με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο που θα γίνει Μ.Δευτέρα 29/4 θα καλυφθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ-TV στις 4.30 μμ.

Την Κυριακή 12/5 ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τα Ψαχνά , ματς που ενδέχεται να είναι τηλεοπτικό(5μμ), ενώ σίγουρα θα είναι το ματς στην Ριζούπολη με τον Απόλλωνα (Τετάρτη 15/5 στις 7μμ)
Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός δεν περιλαμβάνεται στην αρχική συμφωνία του ΟΤΕ με την FOOTBALL LEAGUE και το συνδρομητικό κανάλι αναγκάζεται να καταβάλλει εφάπαξ χρήματα για κάθε αγώνα του Ολυμπιακού που μεταδίδει.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου