ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εχουν κύπελλο τα κορίτσια του Ολυμπιακού

εχουν-κύπελλο-τα-κορίτσια-του-ολυμπια-795270

Διακοπή στο πρωτάθλημα για κύπελλο στο γυναικείο ποδόσφαιρο σήμερα. Τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου σε ουδέτερο γήπεδο στην Θεσσαλονίκη έχουν αγώνα για τη φάση των «8» του Κύπελλο Ελλάδος.

Στο γήπεδο Καλοχωρίου που ήταν έδρα των «Λύκων» σήμερα Κυριακή στις 4 μ.μ. οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν τις Αμαζόνες Δράμας σε ένα «νοκ άουτ» ματς όπου η νικήτρια ομάδα θα περάσει στα ημιτελικά του θεσμού.

Μπορεί θεωρητικά φαβορί για την πρόκριση να είναι η ομάδα της Δράμας, αλλά τα κορίτσια του Ολυμπιακού είναι διατεθειμένα να διεκδικήσουν τη νικη με τον Θωμα Μακρή να μην έχει στη διάθεσή του λόγω τραυματισμού την Παρασκευοπούλου, την Γιαννακοπούλου και αμφίβολη την Χατζηλιόντα.

Ο τεχνικός Θωμάς Μακρής θα έχει στη διάθεσή του τις:

Χατζηλαζάρου, Κλόντζα, Σταμοπούλου, Αναστασοπούλου, Λαβδογιάννη, Κοντού, Ζαχαράκη, Σύρμου, Κορωναίου, Μπαλαμούτη, Θεοδωροπούλου, Τσούκα, Τσιρδάνη, Οικονόμου, Αλεξοπούλου, Μ. Σχουλή, Ελ. Σχουλή, Βέτσικα, Γάτσιου.

Ο νικητής του σημερινού ματς Αμαζόνες-Ολυμπιακός στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει το νικητή του ματς ΠΑΟΚ-Ήφαιστος Περιστερίου.

Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Μηλιάδης της ΕΠΣ Μακεδονίας

Το σημερινό πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος είναι το εξής:

Στ. Καλοχωρίου, 16.00, Αμαζόνες-Ολυμπιακός Μ. Αλεξάνδρου

Θεσ., 14.30, ΠΑΟΚ-Ήφαιστος Περ. ΕΠΣ

Ημαθίας, 16.00, Καβάλα-Ελπίδες Καρδίτσας ΕΠΣ

Εύβοιας, 16.00, Γλυφάδα-Εργοτέλης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου