ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Kοιτάει ακόμη ψηλότερα

kοιτάει-ακόμη-ψηλότερα-795565

Η νίκη προέχει για τον Ολυμπιακό αύριο στο Πανθεσσαλικό με Θρασύβουλο

Πεισμωμένος από την αδικία που ένοιωσε στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Πάτρα την Τετάρτη, δυνατός και με τον κόσμο στο πλευρό του ο Ολυμπιακός θέλει αύριο(4μμ) τη νίκη που θα τον κρατήσει ψηλά και θα τον ανεβάσει κι ακόμη ψηλότερα. Πλέον όλοι έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι του Πανθεσσαλικού με τον Θρασύβουλο.

Ο Ολυμπιακός κοιτάει μπροστά και τους επόμενους αγώνες ως το τέλος του πρωταθλήματος θέλοντας να είναι στις 26 του Μάη μια από τις ομάδες που θα πανηγυρίσουν απευθείας άνοδο αλλά πρώτα από όλα προέχει αύριο το ματς με τον Θρασύβουλο κι ας ακολουθεί το άλλο Σάββατο 20/4 το ντέρμπι με τη Νίκη.

Στο αυριανό ματς με τον Θρασύβουλο θα υπάρχουν απουσίες αλλά υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Ετσι λοιπόν ο Ισπανός Αντόνιο Ανιέτε αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη που πάντως έχει 4 παίκτες εκτός!

Για πρώτη φορά μάλιστα μετά από 3.290λεπτα παρουσίας θα λείψει ο γκολκίπερ Θοδωρής Γκίτκος, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Θρασύβουλο.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που δεν έχει χάσει ούτε λεπτό στο φετινό πρωτάθλημα ενώ όσον αφορά τον Ματίας Μπολάτι, θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στον αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών στο Πανθεσσαλικό (38η αγωνιστική).

Την Θέση του Γκίτκου θα πάρει ο Άγγελος Σταυράκης που φέτος έχει παίξει μόνο στην Τρίπολη στο κύπελλο με τον Αστέρα, ενώ αύριο λόγω τιμωριών ο Ολυμπιακός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κατσιαρού, του Καπετάνου και του Πετκάκη και ο Σάββας Παντελίδης καλείται να βρει τις καλύτερες λύσεις,

Από την άλλη πλευρά ο Θρασύβουλος έρχεται “λαβωμένος” στο Βόλο, ύστερα από δύο μεγάλες νίκες με Επανομή και Γιαννιτσά. Εκτός του ότι του αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί από την FIFA θα παρουσιασθεί στο Πανθεσσαλικό με πολλές απουσίες. Τιμωρημένοι είναι οι Καλαμιώτης, Τζιωρτζόπουλος, Μπακάλης και Βασιλάκης, ενώ προβλήματα τραυματισμού έχουν οι Σταυριανός και Αρκουμάνης.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα

Τα τιμές και τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Θρασύβουλο στον Πανθεσσαλικό Στάδιο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα είναι 7 & 5 ευρώ και έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

– Γενική Είσοδος 7 Ευρώ, άνω διάζωμα στο στέγαστρο και γενικά στις θέσεις των Special, με είσοδο από τη 2η πεζογέφυρα, πέταλο και ανατολική κερκίδα με είσοδο από τη 1η πεζογέφυρα

– 5 Ευρώ, για γυναίκες και παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου, με είσοδο από τη 1η και 2η πεζογέφυρα.

– Δωρεάν είσοδος για παιδιά Δημοτικού και για τα Α.Μ.Ε.Α.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε απο χθες, από τα εξής σημεία:

– ΓΡΑΦΕΙΑ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τηλ: 24210 60350, καθημερινά 09:00 – 15:00 & Σάββατο 9:00 – 13:00

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99, Βόλος, τηλ: 24210 20 720

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΛΑΧΑΒΑΣ, Αγίου Δημητρίου 19, Νέα Δημητριάδα, Βόλος, τηλ: 24210 53 749

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ, Ελ. Βενιζέλου 80, (Ιωλκού), Βόλος, τηλ: 24210 32 110

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΨΑΡΟΜΠΑΣ, Ιωλκού 232 με Μαβίλη, Βόλος, τηλ: 24210 41717

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΦΑΣΟΥΛΙΔΟΥ, Αναλήψεως 260, τηλ.: 24210 55167

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ, Αλεξάνδρας 231- Βλαχάβα, τηλ.: 24210 35353

– Γραφεία των οργανωμένων φιλάθλων AUSTRIAN BOYS, Aγ. Δημητρίου 19, Βόλος, τηλ: 24212 12233

Την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 14 Απριλίου 2013, η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου δύο ώρες πριν την έναρξή του (από τις 14:00).

Στις 26 Μαΐου η λήξη

Σε αλλαγές στο πρόγραμμα της Football League προχώρησε, η διοργανώτρια αρχή. Συγκεκριμένα, λόγω αντιδράσεων για τις πολλές εμβόλιμες αγωνιστικές, αποφασίστηκε η διαφοροποίηση στο αρχικό καλεντάρι, ώστε να υπάρξουν τρεις ακόμα αγωνιστικές Τετάρτες και όχι τέσσερις.

Έτσι, η αυλαία της κανονικής περιόδου θα κλείσει στις 26 Μαΐου και όχι στις 22/05, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.Το θετικό για τις ομάδες της κατηγορίας είναι ότι θα έχουν την… πολυτέλεια της ξεκούρασης δύο εβδομάδων μεταξύ της 37ης και της 38ης αγωνιστικής.

Με Γιαννιτσά οι Νέοι

Την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο ΕΑΚ του Βόλου αντιμετωπίζει σήμερα στις 15.00 η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από νίκη με 3-1 επί της Επανομής εκτός έδρας και θέλουν να προσθέσουν άλλη μία νίκη στο ενεργητικό τους, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος (την τελευταία αγωνιστική υπάρχει το τοπικό ντέρμπι με τη Νίκη).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κώστας Σταματίου, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Το παιχνίδι θα διευθύνει ο κ. Δημήτρης Ρούσσης, από την ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Επιμέλεια :ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου