ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Βόλου 1-1

παναχαϊκή-ολυμπιακός-βόλου-1-1-797932

Δύο βαθμούς άφησε στην Πάτρα ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Παναχαϊκή στην Αγυιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν με τον Πινδώνη στο 28’, ενώ είχαν δοκάρι στο 22’ με τον Καπετάνο. Η Παναχαϊκή ανέβασε στροφές στη συνέχεια, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 84’ με τον Περέιρα, όταν ο αντίπαλος είχε μείνει με εννέα παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη των Πετκάκη (68’) και Καπετάνου (81’).

Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ξεκίνησε το παιχνίδι στην Αγυιά, καθώς το παρών έδωσαν και περίπου 40 φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στα πρώτα λεπτά, αλλά μετά το 20’ οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές. Στο 22’ ο Καπετάνος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ και ο Πίκτας απέκρουσε η μπάλα βρήκε το δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Στο 28’ όμως ο Πινδώνης με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1. Η Παναχαϊκή προσπάθησε να απαντήσει, αλλά οι προσπάθειες των Τέλλου και Πάμποε δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πατρινοί πίεζαν για την ισοφάριση, ενώ οι Βολιώτες είχαν οπισθοχωρήσει. Όμως δεν σημειώθηκαν φάσεις μπροστά από καμία εστία, με την μπάλα να ταλαιπωρείται στον χώρο του κέντρου. Στο 68’ ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε με δέκα παίκτες, όταν ο Πετκάκης δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Στο 81’ δεύτερη κάρτα δέχτηκε και ο Καπετάνος, με τους Βολιώτες να μένουν με εννέα παίκτες! Το αριθμητικό πλεονέκτημα κατάφερε να το εκμεταλλευτεί η Παναχαϊκή στο 84’και ο Περέιρα εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Γκίτκου σε σουτ του Σπίνουλα και από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.

Παναχαϊκή: Πίτκας, Σπίνουλας, Λίτσης (75’ Περέιρα), Τέλλος, Κοκκίνης, Βάντερσον (64’ Γ. Κοιλιάρας), Καραμανλής, Παμπόε, Βασιλαντωνόπουλος, Ν’ Τζιοντό (41’ Δ. Κοιλιάρας), Γκούρτσας

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Κωστούλας, Ολίσε, Πινδώνης, Καπετάνος, Γιενγκά (84’ Καρράς), Μπρέσκα (69’ Γόγολος), Σολάκης (78’ Μπολάτι)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου