ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παντελίδης: «Δεν λέει ψέματα η βαθμολογία»

παντελίδης-δεν-λέει-ψέματα-η-βαθμολο-798114

Απόλυτα αισιόδοξος πως από την στιγμή που άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού Βόλου είναι ενωμένοι… σαν γροθιά, ο στόχος της ανόδου θα επιτευχθεί, εμφανίστηκε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Σάββας Παντελίδης.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή κατάσταση που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η ομάδα του, ούσα στην δεύτερη θέση της Football League, ενώ αναφέρθηκε και στους άλλους διεκδικητές της ανόδου. «Όσοι είναι ψηλά στην βαθμολογία, αξίζουν να βρίσκονται εκεί», τόνισε σχετικά. Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου: «Πάμε πολύ καλά, ισχύει. Κάναμε μια ήττα στον Παναιτωλικό την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο είμαστε φορμαρισμένοι. Η ομάδα μετά τα Χριστούγεννα άλλαξε. Όλοι μαζί γίναμε ένα κομμάτι. Διοίκηση, προπονητής, κόσμος, παίκτες. Δεν είναι δυνατόν να πάει κάτι καλά σε μια ομάδα, εφόσον και τα τέσσερα αυτά δεν λειτουργούν αρμονικά».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Δεν φοβάμαι μια αγωνιστική κοιλιά της ομάδας. Κάναμε βέβαια πριν λίγο καιρό, καθώς αφότου ήρθα και κάναμε τρεις σερί νίκες, ακολούθησαν τέσσερα παιχνίδια με μόλις μια νίκη. Αυτό όμως το ξεπεράσαμε και δεν φοβάμαι πλέον ότι… θα σκάσουμε. Έχουμε το ρόστερ για να ανταπεξέλθουμε σε ματς Κυριακή-Δευτέρα. Έχουμε πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Το πρόβλημα στην αρχή ήταν πως η ομάδα μπήκε απότομα στο πρωτάθλημα, χωρίς προετοιμασία. Από τον Γενάρη αλλάξαμε στόχο, γιατί από την δέκατη θέση, βρεθήκαμε στην δεύτερη τώρα. Πλέον όλοι έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και πάμε καλά».

Για τον στόχο της ανόδου: «Πλέον δεν λέει ψέματα η βαθμολογία. Μετά από 30 αγωνιστικές, οι ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή, αξίζουν που βρίσκονται εκεί. Ο Απόλλων Σμύρνης ξέρει να παίρνει αποτελέσματα, ο Παναιτωλικός είναι η πιο ποιοτική ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα, ενώ Νίκη Βόλου, Καλλονή και Ηρακλής είναι εξίσου υποψήφιες. Ο Εργοτέλης πάει πολύ καλά, όμως δεν έχω ακριβή εικόνα για την ώρα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου