ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Πάτρα για το διπλό

στην-πάτρα-για-το-διπλό-798124

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Από την Παναχαϊκή φιλοξενείται σήμερα στις 4μ.μ. ο Ολυμπιακός Βόλου θέλοντας μόνο τους τρεις βαθμούς προκειμένου να παραμείνει στην προνομιούχο τριάδα της ανόδου. Εκτός αποστολής έμεινε και πάλι ο Ανιέτε. Πίστη για ρεβάνς από τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε την περασμένη Κυριακή το εμπόδιο του Εθνικού Γαζώρου κερδίζοντας με 2-0 και πλέον σήμερα καλείται να δώσει ένα ιδιαίτερο παιχνίδι εκτός έδρας με αντίπαλο την Παναχαϊκή.

Μπρέσκα, Σολάκης και Ολίσε τίθενται κόντρα στην πρώην τους ομάδα με τους δύο πρώτους μάλιστα να μην έχουν και τις καλύτερες αναμνήσεις από τους Αχαιούς οι οποίοι μάλιστα είχαν επικρατήσει στο Πανθεσσαλικό στον πρώτο γύρο.

Εκτός αποστολής για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη έμεινε και πάλι ο Ισπανός Ανιέτε μιας και δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του μετά το ματς του Αγρινίου έχοντας υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θέλουν να παραμείνουν ψηλά βάζοντας στο σακούλι τους ακόμη τρεις βαθμούς.

Εκτός από την σημερινή αναμέτρηση με τους Πατρινούς έμειναν επίσης οι Ρόκα, Μπακαγιόκο, Στουρνάρας, Γαλάνης, Γκότοβος και Κόμνος ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Κατσιαρός αφού εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής την περασμένη Κυριακή αλλά θα λείψει και από τον αγώνα με τον Θρασύβουλο την ερχόμενη Κυριακή στις 4μ.μ.

Ετσι την αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου απαρτίζουν οι: Γκίτκος, Σταυράκης, Πετκάκης, Κωστούλας, Γόγολος, Παλαιολόγος, Μπολάτι, Ναντάγια, Ολίσε, Ογκουνσότο, Στογιάνοφ, Γεγνκά, Σολάκης, Καπετάνος, Γουσούλης, Κατσιαρός, Μπρέσκα, Χατζηπαντελίδης και Πινδώνης

Η Παναχαϊκή

Δύο συνεχόμενες νίκες στα τελευταία δύο παιχνίδια μετρά η Παναχαϊκή έχοντας επικρατήσει απέναντι σε Αναγέννηση Επανομής και Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης δεν έβγαλε αποστολή χθες καθώς και οι 25 ποδοσφαιριστές θα γευματίσουν σήμερα μαζί με την τεχνική ηγεσία και ακολούθως η 18άδα θα γίνει γνωστή στο γήπεδο.

Στη διάθεση του Φυντάνη θα βρίσκονται εκ νέου οι Γιάννης Κοιλιάρας, Άντονι Φατιόν που απουσίαζαν από το ματς στα Γιαννιτσά. Μόνη απουσία αυτή του τραυματία Παναγιώτη Γεωργίου.

Διαιτητής ο Κουτσιαύτης

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης του συνδέσμου Άρτας θα διευθύνει το σημερινό ματς στην Πάτρα ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Κουτσιαύτης που θεωρείται από τους ανερχόμενους διαιτητές στον χώρο της Ελληνικής διαιτησίας, μιας και είναι υποψήφιος για παιχνίδια Σουπερ Λιγκ θα έχει ως βοηθούς τους Γεωργάρα (Άρτας), Στόικο

Προκλητική στάση Κούγια

Προκλητική ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή αναφερόμενη κατά του Σλοβάκου επιθετικού του Ολυμπιακού Μάριο Μπρέσκα.

«Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή εκφράζει την απόλυτη δυσαρέσκεια του για τις προκλητικές δηλώσεις του Μάριο Μπρέσκα. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές και οι προπονητές της ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν θα πέσουν στην παγίδα του Μπρέσκα, ο οποίος εισέπραξε 27.000 ευρώ, χωρίς να έχει προσφέρει το παραμικρό στην ΠΑΕ Παναχαϊκή και το μόνο που θέλουν να δείξουν μέσα στο γήπεδο με μία αντικειμενική διαιτησία ότι είναι καλύτεροι από τους αντιπάλους της.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν θα επιτρέψει την είσοδο στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο των συνήθων φουσκωτών που συνοδεύουν κάποιες ομάδες και για αυτό θα γίνει ειδική παρέμβαση στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και στην διοργανώτρια αρχή. Άλλωστε είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα η φίλαθλη ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια του σταδίου της Αγυιάς».

Σημειώνεται πως ο Μπρέσκα μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου σε λογαριασμό του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης είχε γράψει: «Κερδίσαμε 3 βαθμούς και αυτό μετράει! Και τώρα Τετάρτη… Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μένα, επειδή στην καρδιά μου κρατάω κάτι άσχημο και θέλω να βγει έξω!!!!! Πιστεύω πως με την ομάδα μου θα κάνουμε μεγάλη νίκη».

Εξάλλου σε πρόσφατη συνέντευξη του ο «ισχυρός άνδρας» της Πατρινής ΠΑΕ τόνισε για το πρωτάθλημα της Football League.

«Το πρωτάθλημα της Football League υπήρξε πριν δύο χρόνια το πιο βρώμικο πρωτάθλημα του κόσμου. Δεν ήθελα να πιστέψω ότι θα γίνει και φέτος αλλά έγινε. Όταν με μια απόφαση ξαφνικά, χωρίς να υπάρχει προηγούμενο παγκοσμίως παίρνεις μια ομάδα και την τοποθετείς με το ζόρι από την Δ’ Εθνική στη Football League, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου και δε μιλάω για την ιστορία του Ηρακλή που ήταν μια αποκατάσταση. Μιλάμε για την πιο “βρώμικη” ομάδα του κόσμου και την τοποθετείς εκεί για να έχεις ψήφους».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου