ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παναχαϊκή: «Οι φουσκωτοί δεν περνούν»

παναχαϊκή-οι-φουσκωτοί-δεν-περνούν-799548

Με ανακοίνωση τους οι Αχαιοί ξεκαθάρισαν ότι ενόψει Ολυμπιακού Βόλου δεν θα επιτρέψουν την είσοδο στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο «των συνήθων φουσκωτών».

Παράλληλα απάντησαν στον επιθετικό του Βόλου, του Μάριο Μπρέσκα, ο οποίος είχε πει: Και τώρα Τετάρτη… Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μένα, επειδή στην καρδιά μου κρατάω κάτι άσχημο και θέλω να βγει έξω».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή εκφράζει την απόλυτη δυσαρέσκεια του για τις προκλητικές δηλώσεις του Mario Breska. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές και οι προπονητές της ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν θα πέσουν στην παγίδα του Breska ο οποίος εισέπραξε 27000,00€ χωρίς να έχει προσφέρει το παραμικρό στην ΠΑΕ Παναχαϊκή και το μόνο που θέλουν να δείξουν μέσα στο γήπεδο με μία αντικειμενική διαιτησία ότι είναι καλύτεροι από τους αντιπάλους της.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν θα επιτρέψει την είσοδο στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο των συνήθων φουσκωτών που συνοδεύουν κάποιες ομάδες και για αυτό θα γίνει ειδική παρέμβαση στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και στην διοργανώτρια.

Άλλωστε είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα η φίλαθλη ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια του σταδίου της Αγυιάς.

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας ζήτησε από το τηλεοπτικό σταθμό Lepanto την κασέτα με τις δηλώσεις του Λεβεντάκου μετά την ήπα της ομάδας του Πανιώνιου Πατρών με 6-1, σε βάρος του κ. Κούγια ώστε να κινηθεί η νομική διαδικασία εις βάρος του Πέτρου Λεβεντάκου , του δημοσιογράφου που πήρε την συνέντευξη και του σταθμού.

Θα κατατεθεί εις βάρος τους μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και αγωγή αποζημιώσεως».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου