ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με στόχο …την ελπίδα

με-στόχο-την-ελπίδα-713430

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού παίζουν την παραμονή στην Α1 μπάσκετ εκτός …με τον Ικαρο

Με στόχο την δύσκολη… νίκη για να ανανεώσει την ελπίδα παραμονής στην Α1 μπάσκετ γυναικών θα αγωνισθεί σήμερα στις 6μ.μ. η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στο πρώτο παιχνίδι με τον Ίκαρο στα πλέι -άουτ.

Μπορεί η σωτηρία να μοιάζει δύσκολη αλλά όχι και ακατόρθωτη και τα κορίτσια του Μιχάλη Καπουρνιώτη παίζουν σήμερα όλη τη χρονιά θέλοντας την πιο σημαντική νίκη αφού αν χάσουν χάνονται, καθώς η ομάδα των Αθηνών έχει το πάνω χέρι μιας και προηγείται του Ολυμπιακού Βόλου με 2-0 νίκες και θέλει μόνο μία για να σφραγίσει το εισιτήριο της παραμονής.

Στον Ολυμπιακό Βόλου πάντως ελπίζουν πως στα play outs ξεκινώντας σήμερα κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας για την Α1 μπάσκετ γυναικών μπορούν την έκπληξη, την ανατροπή και να φθάσουν στην παραμονή.

Αν χάσουν πάντως σήμερα η σεζόν τελειώνει για τις “ερυθρόλευκες, ενώ αν ο Ολυμπιακός κερδίσει στις 10/4 θα παίξει στο Βόλο όπου και πάλι αν μόνο κερδίσει θα παίξει τρίτο ματς στις 13/4 στην Αθήνα.

Ο Ολυμπιακός με προπονητή τον Μιχάλη Καπουρνιώτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε 6 νίκες, εκ των οποίων όλες επί των ίδιων αντιπάλων, εντός και εκτός επί του Πανιωνίου, του Αστέρα Εξαρχείων και του ΔΑΣΑΛ που δεν έφθαναν …και γι’ αυτό θα ήθελε να διασταυρωθεί με τα Εξάρχεια αφού θα ξεκινούσε από το 2-0, ενώ οι άλλες δυο ομάδες που ηττηθήκαν από τις ερυθρόλευκες υποβιβάζονται απ’ ευθείας.

Για το σημερινό ματς θα λείψει και πάλι η τραυματίας Εύη Κυργιατζίδου και ο Μιχάλης Καπουρνιώτης περιμένει την καλή εμφάνιση έχοντας στη διάθεσή του με αμφιβολία λόγω διαστρέμματος την Λία Σαρακατσάνη και έτοιμες για τη νίκη αρχή ανατροπής τις Νίκη Ζέρβα, Δήμητρα Χαβαλέ, Στελίνα Παύλου,Ραφαέλα Σουλτάνη, Άννα Ταντουρόφσκα, Αγγελική Θανασούλη, Ελένη Ζήτη, Ελένη Παρασχάκη, Άρτεμη Ματθαιάκη, Δέσποινα Γιαννίκου, Μαρία Καίκη και Λαμπρινή Αγαγιώτη.

Από την άλλη ο Άρης με την Τερψιθέα είναι στο 1-1, όπως επίσης και ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου με τον Αστέρα Εξαρχείων.

Οι ομάδες οι οποίες θα φτάσουν πρώτες τις τρεις νίκες θα καταλάβουν τις θέσεις 5,6 και 7 ενώ οι υπόλοιπες τις θέσεις 8, 9 και 10 που σημαίνει ότι θα ακολουθήσουν τους Πανιώνιο και ΔΑΣΑΛ στην Α2.

Το πρόγραμμα της πρώτης μέρας των πλέι άουτ στην Α1 Γυναικών

7/4/2013Εσπέρου 18.00 Γ.Σ. Ίκαρος Καλλιθέας – Α.Σ. Ολυμπιακός Β.

7/4/2013 Αλεξάνδρειο 12.00 Α.Σ. Άρης – ΑΟ Τερψιθέα/Γλυφάδα

7/4/2013 Αγ. Δημητρίου 20.00 Κρόνος Αγ. Δημ. – ΑΟ Αστέρας Εξαρχείων

Η Μεταμόρφωση

Χωρίς ελπίδες θα παίξει στην Θεσσαλονίκη με την Μεντ η Μεταμόρφωση στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής (7/4) του Βορρά της Β’ Εθνικής όπου όλα τα ματς είναι :

ΜΕΝΤ 17.00 ΜΕΝΤ – Μεταμόρφωση Β. Ευφραιμίδης-Τσιαπλής (Τζιοπάνος)

Αγ. Θωμά 17.00 Μαρούσι – Ανατόλια Τσώνος Μ.-Κωνσταντινόπουλος (Μπουρνάς)

Κατερίνης ΣΣ 17.00 Πιερικός Αρχέλαος – Φίλιππος Β. Θεοδώρου-Λόρτος (Παπαπέτρου)

Διαβατών 17.00 Ιωνικός Ιων. – Αιγάλεω Καρακατσανίδης-Παργιανόπουλος (Πολυχρονίδης)

Αρναίας 17.00 ΣΑ Στρατωνίου – Ηρακλής Φακίτσας-Γερακίνης (Μηνοβγιούδης)

ΔΑΚ Πεύκων 17.00 Μαχητές Δόξα Π. – Αίας Ευόσμου Τζίμα-Μοσχοτόγλου (Αστρεινίδης)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου