ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα πρώτα …σερβίς

τα-πρώτα-σερβίς-714164

Για το τμήμα γυναικείου βόλεϊ του ΄΄Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937΄΄

Πριν από ένα μήνα περίπου, 15 αθλήτριες, Βολιώτισσες και κοπέλες που φοιτούν σε πανεπιστημιακές σχολές της πόλης, με ενθουσιασμό και αγάπη για το βόλεϊ αποτέλεσαν τον κορμό για την δημιουργία τμήματος βόλεϊ γυναικών στον ΄΄Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937΄΄.

Το περασμένο Σάββατο (30/3), η νεοσύστατη ομάδα, έδωσε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι στον Αλμυρό, κάνοντας παράλληλα την «παρθενική» εμφάνισή της. Στο κλειστό γυμναστήριο του Αλμυρού, οι προπονητές του συλλόγου Μαλλιάρας Νίκος και Μαλλιάρα Νατάσα, η οποία αγωνίζεται και ως παίκτρια στην ομάδα, έβγαλαν τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα.

Η εμπειρία των παικτριών του Αλμυρού σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, βοήθησε αρκετά τη νέα ομάδα του Ολυμπιακού, να αποκομίσει παραστάσεις αγωνιστικές. Προσεχώς θα δοθούν και άλλες φιλικές συναντήσεις με ομάδες από τον Βόλο και την υπόλοιπη Θεσσαλική περιφέρεια.

Οι αθλήτριες που συμμετείχαν σε αυτό το παιχνίδι ήταν οι εξής:

Πλεμμένου Ειρήνη, Καραβάρα Αιμιλία, Γεωργουλά Μαριαλένα, Κανέλλου Αγγελική, Αγασιώτη Μαρία, Κουκούμη Ράνια, Χασάκου Ελένη και Λάσκαρη Βασιλίνα.

Για την τρέχουσα αθλητική περίοδο, δημιουργήθηκε μόνο τμήμα γυναικών, το οποίο μέχρι τέλους Μαΐου θα συνεχίσει τις προπονήσεις και τα φιλικά.

Την περίοδο 2013-2014, που ο σύλλογος θα δραστηριοποιηθεί πλήρως και θα αποκτήσει και την έδρα του, θα δημιουργηθούν τμήματα υποδομών, παγκορασίδων και κορασίδων.

Όσα κορίτσια είναι φοιτήτριες ή μαθήτριες Λυκείου και θέλουν να ενταχθούν από φέτος στον σύλλογο, μπορούν να έρχονται για προπονήσεις, ενώ παράλληλα θα γίνονται και εγγραφές μικρότερων αθλητριών (δημοτικού, γυμνασίου) για την νέα αθλητική περίοδο 2013-14.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6939295859 και 6946036481.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά, την επιχείρηση «Υγρά καύσιμα και Υγραέριο κίνησης – Α.Π. ΚΑΡΑΛΗΣ», για την ευγενική χορηγία αθλητικού υλικού στο νεοσύστατο τμήμα βόλεϊ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου