ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και τώρα Δόξα

και-τώρα-δόξα-715351

Για την 5η συνεχόμενη νίκη ο Ολυμπιακός Βόλου φιλοξενεί την ομάδα της Δράμας

Μετά την επικράτηση του με 1-0 επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών την περασμένη Κυριακή η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θέλει να έχει συνέχεια στο νικηφόρο σερί φιλοξενώντας σήμερα στις 4μ.μ. στο Πανθεσσαλικό την Δόξα Δράμας.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν την 5η συνεχόμενη νίκη θέλοντας να ξεπεράσουν την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια προκειμένου να εδραιωθεί στην πρώτη τριάδα και γιατί όχι να μην ανέβει ακόμη ψηλότερα από την 3η θέση σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Μετά την τέταρτη συνεχόμενη νίκη επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών αυτή τη φορά το σύνολο του Σάββα Παντελίδη καταλαμβάνει την 3η θέση στη βαθμολογία με 49 βαθμούς ενώ με 50 προηγείται ο Εργοτέλης που σήμερα φιλοξενεί τον Βύζαντα ενώ στους 51 βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης που έχει ντέρμπι κόντρα στην Καλλονή.

Οι ερυθρόλευκοι δηλώνουν πανέτοιμοι για ακόμη μία πρόκληση που ακούει στο όνομα Δόξα και χθες ολοκλήρωσαν την μίνι προετοιμασία τους θέλοντας σήμερα πάση θυσία τους τρεις βαθμούς.

Η τεχνική ηγεσία μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες των Σολάκη και Παλαιολόγου που εξέτισαν τις ποινές του και βρίσκονται στην αποστολή.

Μετά την χθεσινή προπόνηση ανακοινώθηκε η 20άδα για το σημερινό παιχνίδι την οποία αποτελούν οι:

Σταυράκης, Γκίτκος, Καρράς, Γόγολος, Παλαιολόγος, Κατσιαρός, Γουσούλης, Γόγολος, Παλαιολόγος, Κωστούλας, Κατσιαρός, Γουσούλης, Πετκάκης, Πινδώνης, Μπολάτι, Καπετάνος, Ολίσε, Στογιάνοφ, Ανιέτε, Μπρέσκα, Ογκουνσότο, Γενγκά, Σολάκης και Ναντάγια.

Αντίθετα αποκλείστηκαν οι Χατζηπαντελίδης, Στουρνάρας, Ρόκα, Γκότοβος, Τσιάτσιος, Γαλάνης, Μπακαγιόκο, Μπόρας και Κόμνος.

Η Δόξα Πέντε βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό Βόλου βρίσκεται η ομάδα της Δόξας Δράμας η οποία έχει 44 έναντι 49 των ερυθρολεύκων και την περασμένη αγωνιστική φιλοξένησε και κέρδισε με 2-0 τον Πιερικό.

Η ομάδα της Μακεδονίας βρίσκεται από χθες στο Βόλο έχοντας αρκετές απουσίες. Η προετοιμασία των «μαυρατεών» ολοκληρώθηκε χθες το πρωί με τον τεχνικό Παναγιώτη Τζαναβάρα να αφήνει εκτός τους τραυματίες Σοϊλέδη και Μπουτζίκο όπως και τους Στεργιανό, Μπαλή και Κανετίδη που είναι άρρωστοι.

Λόγω καρτών εκτός είναι και ο Τότο, ο οποίος εκτίει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής του. Την αποστολή της Δόξας αποτελούν οι: Δαύκος, Ξενοδόχοφ, Ταραλίδης, Κοντέων, Μιλένκοβιτς, Περπερίδης, Ιντζόγλου, Ντος Σάντος, Ρούσεφ, Κασσός, Κάπελ, Καμινιώτης, Χιντατσέλι, Μουδούρογλου, Πουλάκος, Μκρτσιάν, Αμανατίδης, Μερακλής και Στόικος.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο κ. Σέζος (Κιλκίς) και βοηθοί του οι: Πατσιάς και Πάτρας (Μακεδονίας).

Τα εισιτήρια

Την παρουσία του 12ου παίκτη επιθυμεί για ένα ακόμη αγώνα η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με τις τιμές των εισιτηρίων να είναι 7 & 5 ευρώ και να έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

*Γενική Είσοδος 7 Ευρώ, άνω διάζωμα στο στέγαστρο και γενικά στις θέσεις των Special, με είσοδο από τη 2η πεζογέφυρα, πέταλο και ανατολική κερκίδα με είσοδο από τη 1η πεζογέφυρα

*5 Ευρώ, για γυναίκες και παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου, με είσοδο από τη 1η και 2η πεζογέφυρα.

*Δωρεάν είσοδος για παιδιά Δημοτικού και για τα Α.Μ.Ε.Α.

*Η προπώληση των εισιτηρίων για τον σημερινό αγώνα θα ξεκινήσει από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου δύο ώρες πριν την έναρξή του δηλαδή στις 2μ.μ.

Τέλος η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου που βρίσκεται πάντα δίπλα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά του ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες» να παρακολουθήσουν τον σημερινό αγώνα πρωταθλήματος με την Δόξα Δράμας.

Κάλεσμα του ΣΦΟΒ

«Σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούνε στο Πανθεσσαλικό (Παμβολιώτικο). Η ομάδα μας δίνει ίσως το πιο σημαντικό και πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν. Οι παίκτες μας βλέποντας χιλιάδες οπαδούς στο Στάδιο να του συμπαραστέκονται μαζικά και δυνατά, θα ανεβάσουνε την ψυχολογία τους κα θα μας χαρίσουνε μια ακόμη επιτυχία. Είπαμε ότι την υπόθεση ανόδου και επανόδου της ομάδας μας εκεί που ήτανε, να την πάρει και ο κόσμος στα χέρια του.

Γνωρίζουμε ότι σκόπιμα μας απαγορεύουνε όλες τις οργανωμένες εκδρομές εκτός έδρας, αλλά εμείς θα είμαστε παντού και κύρια για τα παιχνίδια έδρας, όλοι οι οπαδοί μας να δώσουνε το μήνυμα: Ότι ξαναεπιστρέφουμε και κάποιοι να αρχίσουνε και πάλι να βλέπουνε εφιάλτες. Διοίκηση, παίκτες, προπονητές και οπαδοί, όλοι μαζί για την άνοδο. Όλοι στο στάδιο σήμερα. Να μη λείψει κανείς και ο Βόλος ερημώνει από τις 4:00μ.μ. – 6:00μ.μ».

Ναντάγια και νίκη

Ένα γκολ από τον Αργεντίνο Ντιέγκο Ναντάγια (παρθενικό) ήταν αρκετό για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να πάρει την περασμένη Κυριακή την τέταρτη συνεχόμενη νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών έπειτα από εκείνες απέναντι σε Καλλιθέα (0-2), Πανσερραικό (2-1) και Αναγέννηση Επανομής (0-1).

Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να δυσκολεύτηκαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα όμως ο Σάββας Παντελίδης είχε και πάλι το κοκαλάκι της νυχτερίδας ρίχνοντας τον Ναντάγια στον αγώνα στο 62’ και επτά λεπτά μετά ήρθε το γκολ της λύτρωσης-δικαίωσης από τον Αργεντινό.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν καλύτερη αγωνιστική παρουσία από τους φιλοξενούμενους αυτό όμως που τους έλειψε ήταν το εύκολο γκολ που θα μπορούσε να έχει έρθει πολλές φορές νωρίτερα όπως και στην φάση του 21ου λεπτού όταν ο Ανιέτε είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

Ολυμπιακός Βόλου (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Γόγολος, Κωστούλας, Στογιάνοφ (54’ Ολίσε), Μπολάτι (62’ Nαντάγια), Ανιέτε, Χατζηπαντελίδης (46’ Γιενγκά), Καπετάνος, Ογκουνσότο.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Λαμπάκης (68’ λ.τ Καραογλανίδης), Χατζόγλου, Βλαχόπουλος, Σπαθάρας, Καρλόπουλος, Άρτσε, Καρακάσογλου, Καπνίδης (64’ Σαπανίδης), Αντρεΐνι (80’ Καρπαθάκης), Σαμαρόπουλος, Σιδηρόπουλος.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου