ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρίτος ο Ολυμπιακός Βόλου, 2-1 τον Πανσερραϊκό

τρίτος-ο-ολυμπιακός-βόλου-2-1-τον-πανσερ-4241

Την πορεία του προς τη Super League συνεχίζει ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς επιβλήθηκε 2-1 του Πανσερραϊκού και ανέβηκε στην τρίτη θέση.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ότι ήθελαν τη νίκη από το πρώτο λεπτό του αγώνα και δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους Σερραίους. Στο 5’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Μπριλάκη σε σουτ του Γιενγκά. Ο Ανιέτε ανέλαβε την εκτέλεση, ευστοχώντας για το 1-0. Στη συνέχεια ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε ευκαιρία στο 21’ με σουτ του Γκουγκουλιά, αλλά ο Κωστούλας απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο 26’ όμως ο Γιενγκά με τακουνάκι έβγαλε σε θέση βολής τον Πινδώνη και εκείνος με σουτ πέτυχε το 2-0. Το γκολ αυτό έδωσε νέα πνοή στους γηπεδούχους που έχασαν αρκετές ευκαιρίες κυρίως σε αντεπιθέσεις, ενώ τα «λιοντάρια» αν και είχαν την κατοχή, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν με αξιώσεις τον Γκίτκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με τον Ντα Κόστα προσπάθησε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Ολυμπιακού Βόλου. Όμως ο Μπριλάκης (49’) και ο Πεκτάκης (53’) δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Το παιχνίδι ήταν σαφώς πιο μοιρασμένο σε σχέση με το πρώτο μέρος, όμως οι Σερραίοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, ενώ οι γηπεδούχοι απειλούσαν με αντεπιθέσεις. Στο 72’ σουτ του Πινδώνη πέρασε μόλις άουτ. Στο 87’ όμως ο Πανσερραϊκός κατάφερε να βρει δίχτυα με σουτ του Μίλιεβιτς, μειώνοντας σε 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Κωστούλας, Ολίσε (69’ Μπολάτι), Πινδώνης, Μπρέσκα, Γιενγκά, Ανιέτε (79’ Καπετάνος), Ογκουνσότο (56’ Σολάκης)

Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου (55’ Ράνιτς/ 65’ Τσαούσης), Παντελιάδης, Μπριλάκης, Παρασκευαίδης, Σιάκκας, Κ. Τριανταφύλλου, Κόντος, Μίλεβιτς, Ντα Κόστα (63’ Τσούτσης), Γκουγκουλιάς

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου