ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Αέρας» στην Καλλιθέα, 2-0 ο Ολυμπιακός Βόλου

αέρας-στην-καλλιθέα-2-0-ο-ολυμπιακός-β-6960

Άνεμος… ανόδου για την ομάδα της Μαγνησίας καθώς μέσα σε ένα λεπτό σκόραρε δυο φορές στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» και πήρε διπλό που την έφερε στην 3η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη κατάφερε να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από τους γηπεδούχους και με τα γκολ που πέτυχε στο 67’ και το 68’ «καθάρισε» το ματς, φτάνοντας έτσι τους 40 βαθμούς, όσους και η ομάδα της Εύβοιας. Ο Ολυμπιακός Βόλου με την παρουσία του στο «Ελ Πάσο» επιβεβαίωσε πως έχει μπει για τα καλά πια στο… κόλπο της ανόδου, έδειξε τη δυναμική του και πλέον βλέπει πολύ αισιόδοξα το μέλλον, την ώρα που η Καλλιθέα έμεινε ξανά μακριά από τον καλό της εαυτό και προβλημάτισε με το νέο αρνητικό αποτέλεσμα.

Οι Βολιώτες ήταν καλύτεροι σε όλη τη διαρκεια του αγώνα, απειλήθηκαν ελάχιστα από την ομάδα του Γεωργαμλή και κατάφεραν τελικά να νικήσουν τον Κατσούλη στο 67’ με την διπλή προσπάθεια του Ανέτε. Στο επόμενο λεπτό, ο Γιενγκά σέντραρε για την προβολή του Σολάκη και το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού Βόλου που «τέλειωσε» το ματς στην Καλλιθέα.

Όπως ήταν φυσικό, οι περίπου 70 φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου που βρέθηκαν στο γήπεδο αποθέωσαν την ομάδα τους, ενώ από την πλευρά τους οι 400 φίλοι της Καλλιθέας αποδοκίμασαν έντονα την ομάδα τους και κυρίως τον προπονητή, Λύσανδρο Γεωργαμλή…

Καλλιθέα (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κατσούλης, Αρβανίτης (44’ λ.τ Χατζόπουλος), Καλτσάς (70’ Τρεκαρίτσι), Μαρουκάκης, Φαγέ (76’ Αράγια), Ατματζίδης, Μουσταφίδης, Φερέιρα, Σταύρου, Βιγιαρέχο, Ντακόλ.

Ολυμπιακός Βόλου (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός, Γόγολος, Κωστούλας, Πινδώνης, Στογιάνοφ, Μπρέσκα, Γιενγκά (85’ Νταντάγια), Σολάκης (69’ Καπετάνος), Ογκουνσότο (60’ Ανιέτε).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου