ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Γ. Καραμίχαλος πρόεδρος στους Παλαίμαχους του Ολυμπιακού

ο-γ-καραμίχαλος-πρόεδρος-στους-παλαίμ-8708

Ο Γιώργος Καραμίχαλος εξελέγη νέος πρόεδρος στους Παλαίμαχους του Ολυμπιακού Βολου. Αφού πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας, ο απολογισμός δράσεων της απερχόμενης διοίκησης της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου έγινε και η εκλογή νέου Δ.Σ. με διετή θητεία.

Μετά τη διαδικασία της εκλογής νέου Δ.Σ. αυτό συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Γ. Καραμίχαλος

Αντιπρόεδρος α’: Α. Ματζαφλέρης

Αντιπρόεδρος β’: Ι. Θεοδωρίδης

Γ.Γραμματέας: Σ. Γκανάτσιος

Ταμίας: Δ. Βαϊνάς ’

Εφορος Λέσχης: Γ. Καραγιάννης ’

Εφορος ποδοσφαίρου-εκδηλώσεων: Μ. Καλόγηρος

Έφορος πολιτιστικών: Σ. Ξηροφώτος

Ειδικός σύμβουλος: Κ. Μπόλτσης

Η εκδήλωση της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Παρκ παρουσία μελών της Ένωσης. Τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 Νίκος Τσεκούρας και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Παντελής Παπαεμμανουηλίδης.

Από πλευράς Ένωσης, ο απερχόμενος πρόεδρος Θανάσης Βήττας έκανε μια σύντομη αναφορά στον απολογισμό της περιόδου 2011-2013 αναφερόμενος στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες των παλαιμάχων που κυρίως είχαν κοινωνικό χαρακτήρα, για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Βόλου, την ενίσχυση του ορφανοτροφείου Βόλου, με μια σειρά φιλικών παιχνιδιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φιλοξενήθηκαν η ομάδα Κυπρίων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Λάρνακας-Αμμοχώστου, ομάδα Βετεράνων ποδοσφαιριστών Μόσχας, ομάδα παλαιμάχων από την Ουγγαρία (προς τιμή του Ίμρε Μπόντα) και άλλες ελληνικές ομάδες. Ακόμη διεξήχθησαν τουρνουά παλαιμάχων ομάδων της Μαγνησίας και φιλικό παιχνίδι με τους Βετεράνους της Νίκης Βόλου.

Στο σύντομο αυτό απολογισμό ο απερχόμενος πρόεδρος της Ένωσης αναφέρθηκε στις επιστολές που στάλθηκαν προς τον Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. του Δήμου Βόλου για παραχώρηση χώρου στέγασης της Ένωσης, υλοποίηση και λειτουργία με το Δήμο του ’’Μουσείου Ποδοσφαίρου της Μαγνησίας’’. Δυστυχώς και στις δύο περιπτώσεις η απάντηση (15-5-2012) ήταν αρνητική.

Για την οικονομική κατάσταση, παρά τις δυσμενείς συγκυρίες της χώρας μας και κατ’επέκταση των πολιτών, το Δ.Σ.τ κατόρθωσε και δεν οφείλει πουθενά και σε κανένα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην προσπάθεια δημιουργίας και λειτουργίας Τράπεζας Αίματος στο Νοσοκομείο του Βόλου στο όνομα του συλλόγου, αλλά δυστυχώς δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Τσεκούρας πρότεινε μεταξύ των άλλων, τη συστέγαση αλλά και την πραγματοποίηση κοινών εκδηλώσεων κοινωνικού χαρακτήρα. Ακόμη ανέφερε και την πρόταση που έχει κάνει ο Ερασιτέχνης στον Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. του Δήμου Βόλου για παραχώρηση έκτασης 16,5 στρεμμάτων στην Άλλη Μεριά για δημιουργία Αθλητικού Κέντρου για το οποίο έχει κατατεθεί και μελέτη.

Σε περίπτωση θετικής εξέλιξης, πρότεινε να φιλοξενείται η Ένωση Παλαιμάχων για πραγματοποίηση προπονήσεων και φιλικών αγώνων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου