ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνέχεια στον ίδιο ρυθμό

συνέχεια-στον-ίδιο-ρυθμό-9414

Μπορεί να μην πήρε τελικά τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Λάρισα όπως και δικαιούνταν ο Ολυμπιακός Βόλου όμως ήταν ανώτερος απέναντι στους βυσσινί και θέλει να έχει ανάλογη συνέχεια την Κυριακή στην Καλλιθέα.

Οι ερυθρόλευκοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανέβουν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα μετά το πέρας της 25ης αγωνιστικής τίποτα όμως δεν έχει χαθεί και απαιτείται σκληρή δουλειά ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Χθες ο Σάββας Παντελίδης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και το ραντεβού ανανεώθηκε και πάλι για σήμερα οπότε και έχει προγραμματιστεί φιλικό με την ομάδα Νέων.

Απών από το παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής θα είναι ο Δημήτρης Τσιάτσιος που θα εκτίσει την δεύτερη και τελευταία ποινή της τιμωρίας του ενώ αγώνας δρόμου γίνεται για τον Ματίας Μπολάτι με τον αργεντινό να ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς στην προπόνηση και να περιμένει το οκ των γιατρών προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Το εξώδικο στον Μποτσιβάλη

Εξώδικο στον Παναγιώτη Μποτσιβάλη, πρώην ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βόλου απέστειλε ο νέος ηγέτης των ερυθρόλευκων Δημήτρης Καραγιάννης. Ο κ. Καραγιάννης αναφέρει σε αυτό πως υπάρχει «μαύρη τρύπα» ύψους 300.000 ευρώ στα βιβλία της ΠΑΕ.

Ο ίδιος μίλησε στο «Ράδιο 1» για το ζήτημα αναφέροντας: «Βασικό πρόβλημα που βρήκαμε από τα βιβλία ήταν ένα άνοιγμα 300 χιλιάδων ευρώ που έπρεπε να υπάρχει στα ταμεία, αλλά δεν υπήρχε», για να συνεχίσει: «Αφορούσαν λεφτά από τον ΟΠΑΠ για χρήση Α’ Εθνικής. Ο κύριος Μποτσιβάλης πήρε αυτά τα χρήματα κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων μάλλον, αλλά δεν μπήκαν στο ταμείο. Υπάρχει μεγάλο θέμα. Τώρα το βρήκαμε αυτό. Κάνω προσωπικές προσπάθειες να το διευθετήσουμε. Εγώ επ’ ουδενί προσωπικά δεν θέλω να πάμε στα δικαστήρια», είπε αρχικά και μετά αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι. «Έντεκα ομάδες είναι μεταξύ 35 και 41 βαθμών. Δεν θα ξεκαθαρίσει τίποτα μέχρι το τέλος.

Προσπαθούμε για το καλύτερο, όλα τα θέματα είναι λυμένα. Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, η ομάδα μας παρουσιάστηκε πραγματικά ομάδα. Ούτε γιόμες, όλες οι επιθέσεις ορθόδοξες… Ο Ναντάγια δείχνει καλά στοιχεία, θα χρησιμοποιηθεί άμεσα. Είναι έτοιμος».

Από την μεριά του ο κ. Μποτσιβάλης σχολίασε: «Κάποιο λάθος πρέπει να γίνεται, τυπικό στα βιβλία. Θα δώσουμε γραπτές εξηγήσεις. Το ποσό δεν είναι τόσο. Από τον ΟΠΑΠ πήραμε 240 χιλιάδες ευρώ, αλλά δεν είναι για τη δική μας περίοδο. Όλα τα δαπανήσαμε για πληρωμές της ομάδας. Εάν θέλουν να δώσω εξηγήσεις θα τους δώσω. Ιδιωτικά συμφωνητικά, αποδείξεις υπάρχουν πού έχουν δοθεί τα χρήματα. Δεν έχουν ελέγξει σωστά τα ποσά στην ΠΑΕ».

Σε απολογία ο Ολυμπιακός Βόλου

Ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής θα βρεθεί αύριο Πέμπτη (7/3) η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου όπως και ακόμη τρεις ΠΑΕ της Football League. Αναλυτικά: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ – FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 7/3/2013 και ώρα 10:30 τις παρακάτω ΠΑΕ/ΤΑΠ και φυσικά πρόσωπα:

Την ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και τον Ν. ΖΕΡΒΟ (διερμηνέας) για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 18, 25, 30 και 33 του Πειθαρχικού Κώδικα (ΠΑΕ ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 – ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 20-2-2013).

Εκδρομή στην Καλλιθέα

ΣΦΟΒ: «Παρά το άτυχο αποτέλεσμα της ομάδας μας την Κυριακή, κρατάμε την καλή εμφάνιση των παικτών, την αγωνιστική διάθεση και πάθος και τη μεγάλη δίψα για τη νίκη την οποία ήθελαν να μας χαρίσουνε. Η καλή εμφάνιση μας δίνει ελπίδες για καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον αφού ακόμη ο δρόμος είναι μακρύς. Με συνεχή προσπάθεια, πίστη στην άνοδο και τη μεγάλη συσπείρωση και συμπαράσταση του κόσμου, ο στόχος θα επιτευχθεί. Συγχαρητήρια στους 10.000 οπαδούς μας για τη μεγάλη και θερμή παρουσία στο Στάδιο.

Η ατμόσφαιρα ήτανε μοναδική και δεν τη βρίσκεις σε γήπεδα ομάδων κορυφής της Super League. Οι υπεύθυνοι και ο σκηνοθέτης του ΟΤΕ TV όσος και να προσπάθησαν να αποκρύψουν στιγμιότυπα σκόπιμα, το μόνο που κέρδισαν ήταν η αντιπάθειά μας και να κόψουμε τις συνδρομές μας στο συγκεκριμένο συνδρομητικό κανάλι.

Μάλιστα, κοινοποιούμε συγκεκριμένη καταγγελία κατά του σκηνοθέτη στη Διοίκηση του ΟΤΕ TV, αφού υπήρχε σκοπιμότητα αποδεδειγμένη. Τώρα, την προσοχή μας και το ενδιαφέρον μας στο ματς την Κυριακή με την Καλλιθέα. Όπως πάντα θα είμαστε, και εκεί, πάλι περισσότεροι από τους γηπεδούχους».

Austrian Boys: «Η στεναχώρια από το άτυχο αποτέλεσμα της Κυριακής, απέναντι στον χειρότερο αντίπαλο που πέρασε φέτος από το Βόλο να γίνει πείσμα και πάθος για νίκες στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι στηρίζει μαζικά και δυναμικά την ομάδα και το ίδιο θα κάνει και την προσεχή Κυριακή στον εκτός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα. Για αυτό λοιπόν, διοργανώνουμε εκδρομή την Κυριακή στην Αθήνα, με κόστος συμμετοχής 13 ευρώ. Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες: καθημερινά κατά τις απογευματινές ώρες στα γραφεία των Austrian Boys στην Αγίου Δημητρίου».

Καβακάς: «Δεν θα μας κερδίσουν ποτέ»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Τίμος Καβακάς και αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Τη χαρακτήρισε ως τη χειρότερη της φετινή ΑΕΛ και υπογράμμισε ότι από τη στιγμή που δεν μπόρεσαν οι Βολιώτες να τους κερδίσουν, τότε δεν θα το καταφέρουν ποτέ! Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Λάρισας:

«Είναι λογικό και το είχαμε πει σε προηγούμενες στιγμές ότι μια ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα. Εμείς κάναμε την χειρότερη εμφάνισή μας με τον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν ήμασταν καλοί και όταν δεν είσαι καλός θα πρέπει να παίρνεις το αποτέλεσμα. Αυτό είναι συνδυασμός τύχης και ικανότητας. Π.χ με τον Πανσερραϊκό με γέμισε η ομάδα. Αυτό που εγώ θέλω είναι η ομάδα να κερδίζει και να παίρνει πόντους. Ελπίζω η εμφάνισή μας προχθές να ήταν μια κακή παρένθεση.

Στις προπονήσεις δείχναμε ότι ήμασταν σε καλή κατάσταση. Ίσως να στρεσαριστήκαμε περισσότερο από ότι θα έπρεπε. Διότι και η ατμόσφαιρα που συναντήσαμε στον Βόλο ήταν λιγότερο φανατισμένη από ότι περίμενα. Εμείς κινδυνέψαμε από δικά μας λάθη. Όχι από οργανωμένες προσπάθειες του Βόλου. Βέβαια είχαμε και τον Σέρεμετ σε καλή μέρα που τα έπιασε όλα. θέλω να πω ότι αφού ο Ολυμπιακός Βόλου δεν κατάφερε να νικήσει την χειρότερη ΑΕΛ τότε δε θα μας κερδίσουν ποτέ».

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου