ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καβάλα – Ολυμπιακός Βόλου 1-0

καβάλα-ολυμπιακός-βόλου-1-0-22191

Την 3η συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Καβάλα, με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Εντιαγέ, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το παιχνίδι στο «Ανθή Καραγιάννη» ξύπνησε μνήμες… SuperLeague, από την εποχή που οι δυο ομάδες πρωταγωνιστούσαν στη μεγάλη κατηγορία, με τους «αργοναύτες» τελικά να είναι αυτοί που χαμογέλασαν στο φινάλε καθώς πέτυχαν πολύ σημαντική νίκη κόντρα στους Βολιώτες που είδαν το εντυπωσιακό τους σερί να σταματάει στην μακεδονική πόλη.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο 8’ με τον Εντιαγέ να ρίχνει την προειδοποιητική… βολή στο δοκάρι του Γκίτκου, ενώ η απάντηση του Ολυμπιακού Βόλου ήρθε στο 17’ με τον Πινδώνη να σημαδεύει με τη σειρά του το δοκάρι του Αποστολίδη. Εν τέλει, το γκολ που έκρινε το ματς ήρθε στο 37’ με τον Εντιαγέ να νικά με σουτ τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων και να δίνει τη νίκη στους γηπεδούχους.

Έτσι, η Καβάλα έφτασε στους 28 βαθμούς και πλησίασε στη βαθμολογία τον σημερινό της αντίπαλο, ο οποίος έμεινε στους 32. Οι «αργοναύτες» προετοιμάζονται πλέον για το δύσκολο εκτός έδρας ματς στην έδρα του Παναιτωλικού, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου θα αναζητήσει την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Βύζαντα στην έδρα του, στην εμβόλιμη αγωνιστική που έρχεται…

ΚΑΒΑΛΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Ντουτσαρίδης, Κοτίτσας, Μαραγκός, Τριποτσέρης, Καλαγκάνης, Ντος Σάντος, Τάσιτς, Ντόσης, Πάτο, Εντιαγέ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Πετκάκης, Κωστούλας, Παλαιολόγος, Κατσιαρός, Ολίσε, Μπρέσκα, Πινδώνης, Χατζηπαντελίδης, Σολάκης, Ογκουνσότο.

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου